وبلاگ

توضیح وبلاگ من

ارتقاء تکنولوژی شرکت برق منطقه ای غرب درابعاد فنی و مهندسی ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

 

 

 

 

 

 

F41

 

 

 

در مرحله دوم از روش تحلیل عامل اکتشافی برای کشف متغیرهای بنیادین و عوامل اصلی نامشهود و مکنون؛ به عنوان عوامل تاثیر گذار به کار گرفته می شود. البته این روش می تواند به دو روش اکتشافی ویا تاییدی مورد استفاده قرارگیرد. در حالت اکتشافی اقدام به کشف متغیرهای عینی یا عوامل اصلی وعوامل مشترک پنهان موثر در تحقیق می شود. و در حالت تایید تحقیقات انجام شده در قبل و همچنین نظریه های مربوطه برای هر متغیر معلوم؛ ارزش عاملی مفروض تعیین وسپس به کمک تحلیل عامل روابط تعریف شده بین عوامل مورد آزمون با تعیین عوامل اصلی در ماتریس هدف - محتوا قرار می گیرد.
پایان نامه

۳-۱۰- روش تجزیه و تحلیل آماری

پس از اینکه روش تحقیق مشخص گردید و با استفاه از ابزارهای مناسب داده های مورد نیاز را برای آزمون فرضیه های خود جمع آوری نمودیم، نوبت آن رسیده که با بهره گیری از تکنیکهای آماری مناسب که با روش تحقیق و نوع متغیرها سازگاری دارد داده های جمع آوری شده را دسته بندی و تجزیه و تحلیل نماییم . در نهایت فرضیه هایی را که تا این مرحله ما را در تحقیق هدایت کرده اند را مورد آزمون قرار میدهیم و نتایج علمی مربوط را استخراج می کنیم. تا سرانجام بتوانیم پاسخی (راه حلی) برای پرسشی که تحقیق تلاشی سیستماتیک برای بدست آوردن آن بود بیابیم .
با توجه به مطالب ارائه شده روش های آماری مورداستفاده برای تجزیه و تحلیل این تحقیق عبارتنداز:

 

 

  • آمار توصیفی: در این تحقیق از آمار توصیفی برای نمایش اطلاعات و نحوه پاسخگویی نمونه آماری به سوالات تحقیق استفاده شده است.

 

 

 

  • آمار استنباطی: به منظور آزمون فرضیه های تحقیق از فنون آمار استنباطی نیز در این تحقیق استفاده شده است. در این بخش توضیحاتی راجع به روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق ارائه می شود.

 

 

 

 

 

نام عامل

 

نام متغبر

 

متغیرهای اولیه مورد تحلیل عاملی

 

عوامل اصلی مکنون پس از چرخش

 

 

 

F11

 

F12

 

F21

 

F22

 

F31

 

F32

 

F41

 

F42

 

 

 

عامل اصلی اول

 

F11

 

کاهش هزینه های انرژی توزیع نشده

 

۰٫۶۴۹ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


فرم در حال بارگذاری ...

« ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی با موضوع بررسي رابطه بین استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي و گرایش ديني(مورد پژوهي دانشجويان ...مقایسه اندیشه‌های احمد غزالی و حافظ- فایل ۴ »