وبلاگ

توضیح وبلاگ من

بررسی پایان نامه های انجام شده درباره : بررسی پیامدهای مثبت سایبرلوفینگ در دانشگاه‌های شهرستان بابل۹۲- فایل ۱۴

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

 

 

Liberman et al.

 

۲۰۱۱

 

نگرش­های شغلی کارکنان، ویژگی­های سازمانی، نگرش نسبت به سایبرلوفینگ و بقیه رفتار­های بیهوده غیر اینترنتی که به عنوان سابقه­ای برای رفتار­های سایبرلوفینگی وجود دارد، از علل این پدیده معرفی شده است.
پایان نامه - مقاله - پروژه

 

 

 

خلاصه پژوهش ها و تحقیقات انجام شده

 

 

ردیف

 

نام پژوهشگر

 

عنوان پژوهش

 

تاریخ پژوهش

 

نتیجه پژوهش

 

 

 

۱

 

مریم بامداد

 

گونه­شناسی ارزشهای افراد و ارتباط آن با گشت­زنی اینترنتی در اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر

 

۱۳۹۱

 

هدف این پژوهش، بررسی رابطه میان ارزش­های آلپورت(ارزش نظری، ارزش اقتصادی، ارزش زیبایی شناسی، ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی و ارزش مذهبی) با پدیده گشت زنی اینترنتی(سایبرلوفینگ: اعمال و رفتارهای منحرفی که کارمندان یک سازمان در ساعات کاری به قصد اهداف شخصی انجام می­ دهند.) می­باشد.
نتایج نشان داد که هیچ رابطه معناداری میان ارزش نظری افراد، ارزش اقتصادی، ارزش زیبایی­شناسی، ارزش اجتماعی افراد و ارزش مذهبی افراد و گشت زنی اینترنتی وجود ندارد .
بین ارزش سیاسی افراد و گشت زنی اینترنتی رابطه معنی داری و معکوس وجود دارد و این مسئله بیانگر این است که هرگونه افزایشی در ارزش­های سیاسی افراد موجب می شود که کمتر از گشت زنی اینترنتی استفاده کنند و بالعکس.

 

 

 

۲

 

کیم و بویر

 

سایبرلوفینگ:منفعت یا ضرر؟

 

۲۰۰۶

 

آنها به این نتیجه رسیده اند که سایبرلوفینگ می تواند بسته به شرایط و اهداف کاربر سازنده یا مخرب باشد.آنها در نتایج خود اذعان نموده اند که استفاده گاه به گاه از اینترنت برای کارکنان میتواند رضایت شغلی بالاتری را برای آنها به همراه آورد و در این تحقیق بیان شده است که توسعه و پیاده سازی روشن سیاست های استفاده از اینترنت در محل کار بر میزان سایبرلوفینگ تاثیر دارد.

 

 

 

۳

 

لیم و چن (۲۰۰۹)

 

سایبرلوفینگ در محل کار:انجام کار یا فرار از کار؟

 

۲۰۰۹

 

به این نتیجه رسیدند که اگر چه ارسال و دریافت ایمیل های غیر کاری ،در واقع ممکن است برای فعالیت های کارکنان مضر باشد مرور اینترنت ممکن است در حقیقت فعالیت مثبتی باشد. چن معتقد است که مدیران نباید بیش از حد شتابزده در رد تمام فعالیت های غیر مولد سایبرلوفینگ عمل کنند.

 

 

 

۴

 

لیم و تئو

 

شیوع، درک جدی، توجیه و تنظیم سایبرلوفینگ در سنگاپور( مطالعه اکتشافی)

 

۲۰۰۵

 

برای بیشتر شرکت­ها این موضوع که چه رفتار­هایی قابل قبول و غیر قابل قبول هستند به صورت نامعلوم باقی مانده است، و موضوعی پیچیده­ای که بحث همیشگی مدیران و کارمندان است. این موضوع باعث افزایش پیچیدگی موضوع در بین کارمندان و مدیران در فعالیت­های شبکه ای در محل کار می­ شود. واضح است که مدیریت باید سیاست­های قابل قبولی در استفاده از اینترنت ارائه دهد. هرچند که این موضوع باعث حذف کامل فعالیت­های گشت زنی اینترنتی نمی­ شود اما کمک می­ کند که کارمندان درک بهتری از وضعیت شرکت داشته باشند.

 

 

 

۵

 

آدین نیلز

 

سایبرلوفینگ ساختاری چند بعدی در یک چارچوب نظری


فرم در حال بارگذاری ...

« تحلیل تطبیقی نقش تفرجگاههای شهری در توسعه گردشگری شهری(مطالعه موردی بام ...دانلود پایان نامه درباره بهینه سازی فرآیند استخراج، رنگرزی و خواص ثباتی رنگزاهای روناس و وسمه به ... »
 
مداحی های محرم