وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود منابع تحقیقاتی برای نگارش مقاله رابطه هوش استراتژیک مدیران با توسعه سازمانی و رفتار کارآفرینانه ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

رفتارکارآفرینانه

 

۰۹۷/۰

 

۱۰۱/۰

 

 

 

 

 

 

 

همان طور که در جدول بالا نشان داده شده است میزان آماره t برای هر سه متغیر زیر ۹۶/۱ و میزان سطح معنی داری ببرای هر سه متغیر بالای ۰۱/۰ است. لذا می‌توان اذعان داشت که کلیه عوامل از توزیع نرمال برخوردارند. پس از اطمینان از نرمال بودن عوامل مورد بررسی می‌توان به بررسی سایر فرضیات اقدام می‌نماییم. لازم است قبل از آزمون فرضیه‌های پژوهش در خصوص نوع آزمون تحلیلی مورد استفاده برای بررسی روابط علّی حاکم بر متغیرهای پژوهش بحث گردد. همانطور که بدیهی است یکی از فرضیات یا اصول آزمون‌های رگرسیون آن است که مقادیر باقیمانده[۱۰۵] حاصل از روابط علّی متغیرهای پژوهش باید دارای استقلال باشند یا به عبارت دیگر از خودهمبستگی معنی دار برخوردار نباشند. آزمون دوربین واتسون[۱۰۶] امکان بررسی استقلال خطاها یا مقادیر باقیمانده را فراهم می کند. اگر مقدار شاخص دوربین-واتسون به عدد ۲ نزدیک تر باشد خطاها یا مقادیر باقیمانده دارای استقلال خطی هستند و از همبستگی پیاپی برخوردار نیستند و می‌توان از نتایج تکنیک رگرسیون برای استنباط رابطه علّی بین متغیرها استفاده نمود. اما اگر مقدار دوربین-واتسون کمتر از ۵/۱ یا بیشتر ۵/۲ باشد خطاها یا مقادیر باقیمانده با مشکل استقلال مواجه خواهند بود و لذا نمی‌توان از تکنیک رگرسیون برای تحلیل علّی استفاده نمود (فیلد[۱۰۷]،۲۰۰۹ ) و بهتر است از تکنیک ساختار روابط خطی (SEM) و یا تکنیک حداقل مربعات جزیی (PLS) استفاده نمود.
مقاله - پروژه
جدول شماره (۴-۸) نتایج مربوط به آزمون دوربین-واتسون، نوع آزمون تحلیلی مناسب و ضرایب استاندارد و مقدار آماره t-value مربوط به روابط علّی حاکم بر فرضیه‌های پژوهش را به نمایش درآورده است
فرضیه اصلی پژوهش: بین هوش استراتژیک مدیران با توسعه سازمانی و رفتار کارآفرینانه در سازمان‌های دولتی رابطه معنی داری وجود دارد.
H۰: ρ=۰
H۱:ρ≠۰
جدول۴-۸.: نتایج آزمون دوربین- واتسون فرضیه اصلی

 

 

فرضیه

 

نتیجه آزمون دوربین_ واتسون

 

نوع آزمون تحلیلی

 

ضریب استاندارد شده
( β)

 

مقدار آماره تی(T)

 

سطح معنی داری(sig)

 

نتیجه آزمون

 

 

 

اثر هوش استراتژیک مدیران بر توسعه سازمانی

 

۰۴۵/۲

 

رگرسیون چند متغییره

 

۶۲۸/۰

 

۹۲۶/۹

 

۰۰/۰

 

تأیید می‌شود

 

 

 

اثر هوش استراتژیک هوش مدیران بر رفتار کارآفرینانه

 

۹۷۳/۱

 

رگرسیون چند متغییره

 

۷۱۲/۰

 

۴۶۷/۱۲

 

۰۰/۰

 

تأیید می‌شود

 

 

 

همان طور که در جدول بالا مشخص شده است میزان نتیجه آزمون دوربین- واتسون بین ۵/۱-۵/۲ قرار دارد پس از نوع آزمون رگرسیون چند متغیره باید استفاده شود. مقدار آزمون t برای هر یک از متغیرهای پنهان بالای ۹۶/۱ و سطح معنی داری زیر ۰۵/۰ به دست آمده که از مقدار خطای پیش بینی شده (۰۵/۰)کوچک‌تر می‌باشد. لذا با ۹۵% اطمینان می‌توان قضاوت نمود که فرضیه ۰Hرد و فرضیه ۱H تأیید می‌گردد. ضریب استاندارد شده( β) که میزان شدت تأثیر را نشان می‌دهد؛ مشخص می‌کند که توسعه سازمانی به میزان ۶۲/۰ تحت تأثیر هوش استراتژیک و رفتارکارآفرینانه به میزان ۷۱/۰ تحت تأثیر هوش استراتژیک قرار دارد.
فرضیه فرعی اول:
فرضیه پژوهشی: بین مؤلفه‌های هوش استراتژیک مدیران و توسعه سازمانی رابطه معنی داری وجود دارد.
H۰: ρ =۰
H۱:ρ ≠۰
جدول ۴-۹: نتیجه آزمون معنی داری فرضیه فرعی اول

 

 

مؤلفه‌های هوش استراتژیک


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه های کارشناسی ارشد درباره :بررسی تأثیر پلی مورفیسم کدون ۱۶۴ ژن گیرنده بتا-۲ آدرنرژیک (ADRβ۲) ...دانلود مطالب در مورد نقد و بررسی تأثیر باورهای دینی در رشد و انحطاط مسلمین و ... »