۸۴٫۴۷
۱٫۱۲۶
۰٫۷۱۹
۰٫۷۷۷
epinions-sample
Alpha-Weighted-RF
۹۶٫۵۷
۱٫۱۰۵
۰٫۷۲۴
۰٫۸۲۷
epinions-sample
Alpha-Weighted-AF
۹۵٫۹۶
۱٫۱۱۵
۰٫۷۲۱
۰٫۸۲۴
epinions-sample
Mixed-RF
۹۶٫۳۳
۱٫۱۱۹
۰٫۷۲۰
۰٫۸۲۴
epinions-sample
Mixed-AF
۹۶٫۱۳
۱٫۱۲۵
۰٫۷۱۹
۰٫۸۲۳
با توجه به نتایج حاصل میتوان به این نکته پی برد که روش ترکیبی وزندار مبتنی بر پالایش تصادفی همسایگان(Alpha-Weighted-RF) دارای بیشترین مقدار درصد پوشش میباشد و در مقایسه با روش WOT-Binaryمورد استفاده در مدل TrustWalker مقدار ۰٫۸۷% افزایش نشان می دهدکه این مقایسه در نمودار شماره ۵-۳ نشان داده شده است.
نمودار ۵-۳ : مقایسه نتایج معیاردرصد پوششحاصل از اجرای روش های ترکیبی در مقابل روش مورد استفاده در مدل پایه
از نظر میزان خطای RMSE نیز روش ترکیبی وزندار، در حالت پالایش تصادفی همسایگان دارای کمترین میزان خطا میباشد و در مقایسه با روش WOT-Binary مورد استفاده در مدل TrustWalker مقدار۰٫۰۵۳ کاهش نشان میدهد. در نمودار شماره ۵-۴ مقدار خطای RMSE محاسبه شده برای هریک از روش های مورد استفاده در آزمایش، قابل مشاهده میباشد.
نمودار شماره ۵-۵ نیز نشان دهنده عملکرد کلی روشها و تکنیکهای بکار گرفته شده میباشد. همان طور که به وضوح مشخص است میزان معیار F-measure روش ترکیبی وزندار (Alpha-Weighted-RF) به نسبت سایر روشها و خصوصا روش WOT-Binaryدارای مقدار بیشتر و قابل توجهی میباشد، همچنین نکته قابل توجه دیگر این است که روش های ترکیبی به صورت کلی به نسبت روشهایی همچون WOT-Real که تنها بر رابطه اعتماد میان کاربران استوار میباشند عملکرد بهتری از خود نشان می دهند.
نمودار ۵-۴ : مقایسه نتایج خطای RMSEحاصل از اجرای روش های ترکیبی در مقابل روش مورد استفاده در مدل پایه
نمودار ۵-۵ : مقایسه نتایج معیار F-measureحاصل از اجرای روش های ترکیبی در مقابل روش مورد استفاده در مدل پایه
۵-۸-۵-۳- بررسی تاثیر بکارگیری روش های ترکیبی در عملکرد سیستم برای کاربران تازه وارد
برای بررسی عملکرد سیستم در خصوص کاربران تازه وارد و با بکارگیری روش های ترکیبی معرفی شده، آزمایشات مستقلی مشابه مرحله قبل برای این کاربران تکرار گردید که نتایج کلی آن در جدول شماره ۵-۱۲ ارائه شده است.
جدول ۵-۱۲ : نتایج حاصل از اجرای روش های ترکیبی در مقابل روش مورد استفاده در مدل پایه برای کاربران تازه وارد
فرم در حال بارگذاری ...