وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پژوهش های پیشین درباره تاثیر عوامل کلیدی موفق مدیر پروژه بر موفقیت پروژه های فناوری اطلاعات در ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۲-۱۱-۷-۲ ساختار دفتر مدیریت پروژه:
– مدیریت مجموعه پروژه های وبی
– مدیریت مجموعه پروژه های معنایی
– مدیریت مجموعه پروژه های کتابخانه ای
– مدیریت مجموعه پروژه های اتوماسیونی و ابزاری
– مدیریت مجموعه پروژه های موبایلی و برنامه های کاربردی
۲-۱۱-۷-۳ شرح فعالیتهای دفتر مدیریت پروژه
ارزیابی عملکرد : این ارزیابی می‌تواند شامل بررسی عملکرد مدیریت در پروژه ، عملکرد تکنیک های به کار گرفته شده و در نهایت عملکرد خود پروژه باشد. توجه به این اصل می تواند سبب بهینه‌سازی استفاده از منابع سازمان در پروژه‌ها شود.
توسعه فرایندها : فرایندهای مورد نیاز برای استفاده موثر از تمامی منابع درگیر در اجرای پروژه همچنین هماهنگی لازم بین کارفرما، متکفل، مجری، تامین کننده و … را تهیه می کند، چراکه نیاز به توسعه و ایجاد فرایندهای جدید، یک نیاز همیشگی و مداوم در سطح سازمان است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۲-۱۱-۷-۴ مدیریت سبد پروژه:
به مدیریت مجموعه‌ای از پروژه‌ها و یا برنامه‌ها و کارهای مرتبط دیگر، که برای تسهیل مدیریت کارآمد در جهت نیل به اهداف استراتژیک در یک گروه قرار می‌گیرند، گفته می شود.
مدیریت زمان، ایجاد ارتباطات و تعامل بهتر کارکنان با هم و با مشتریان، بهبود در تخصیص منابع، افزایش دانش فنی در زمینه مدیریت پروژه و استفاده مطلوب از دانش فنی موجود از دیگر وظایف این بخش است.
۲-۱۱-۸ معاونت تهران (معاونت ریاست مرکز در تهران)
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) سال‌های آغازین دهۀ سوم فعالیت خود را سپری می‌کند. بیش از دو دهه فعالیت این مرکز در حوزۀ داده‌پردازی علوم اسلامی، موجب انباشت تجارب پژوهشی و فنی عمیقی در این مرکز شده است و این ضرورت را ایجاد کرده که کارشناسان و خبرگان این مرکز تجارب خود را به روش‌های گوناگون بسط دهند. ضرورت بسط و تدوین این تجارب و به اشتراک‌گذاری آن از یکسو و وجود نیروهای پژوهشی و فنی خبره در پایتخت جمهوری اسلامی ایران از سوی دیگر، این مرکز را بر آن داشت تا به منظور تبادل تجربیات مفید پژوهشی و فنی با دیگر مراکز علمی و فنی و دیگر خبرگان داده‌پردازی علوم اسلامی، به تأسیس یک دفتر منطقه‌ای در تهران اهتمام ورزد. این دفتر که از سال ۱۳۸۸ به عنوان معاونت رئیس مرکز در تهران تأسیس شده است.
۲-۱۲ مطالعه و تأسیس نهاد پژوهشی وابسته
تأسیس نهاد پژوهشی وابسته به مرکز با عنوان پیشنهادی «فنّاوری اطلاعات و علوم اسلامی» در سطح پژوهشکده به منظور پوشش دادن اولویتهای کلان مرکز در این حوزۀ میان‌رشته‌ای با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری
۲-۱۲-۱ برخی اولویت های کلان این پژوهشکده عبارتند از:
- انجام پژوهش‌های بنیادی و کاربردی در زمینه‌های مرتبط با حوزۀ میان رشته‌ای «متن کاویِ پردازشیِ نصوص و سایر منابع اسلامی»؛
- برنامه‌ریزی و ساماندهی انواع تحلیل‌های متنی بر روی انواع پیکره‌های متنی اسلامی؛
- بومی‌سازی ابزارهای متن‌کاوی موجود به موازات توسعۀ ابزارهای خاص متن‌کاوی متون اسلامی؛
تربیت پژوهشگران در زمینۀ متن کاوی پردازشی نصوص و متون اسلامی به منظور تأمین نیاز داخلی به افراد کارآمد در این حوزه
- پژوهش، مطالعه و طراحی استانداردها و ابزارهای لازم به منظور تهیۀ ماشینی انواع چکیده‌ها، هستان شناسی‌ها، نمایه‌ها، معجم‌های لفظی و موضوعی و اصطلاح نامه‌های عمومی و تخصصی نصوص، متون و علوم اسلامی؛
- پژوهش کاربردی به منظور بهینه سازی فرایند ذخیره و بازیابی اطلاعات و داده‌ها در منابع دینی با محوریت روش های متن کاوی پردازشی؛
-برچسب‌گذاری ماشینی متون قرآنی، روایی، فقهی، رجالی و حکمی اسلامی در لایه‌های صرفی، نحوی و معنایی؛
- مطالعه و تدوین استانداردهای لازم به منظور یکسان سازی مدخل‌های نظام ذخیره و بازیابی اطلاعات در علوم اسلامی؛
- پژوهش در حوزۀ استخراج روابط، یافتن و تحلیل الگو‌ها به صورت خودکار و سبک شناسی رایانه‌ای نصوص و منابع دینی با اهداف مختلف، از جمله سره‌شناسی متون روایی اسلامی و دسته‌بندی و طبقه‌بندی خودکار اطلاعات منابع دینی؛
۲-۱۲-۲ مطالعه و پیاده‌سازی بخشی از پروژه‌های در دست اقدام مرکز
بخشی از پروژه‌های جاری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی دارای زمینه‌های تحقیقی- توسعه‌ای هستند که پژوهش و پیاده‌سازی آنها در فرایندی همزمان شکل می‌گیرد. معاونت تهران مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با همکاری برخی کارشناسان، به مطالعه و پیاده‌سازی برخی از پروژه‌های مرکز اهتمام دارد که همراستا با اولویتهای علمی نهاد پژوهشی در حال تأسیس مرکز هستند.
زمینۀ علمی برخی از پروژه‌های کنونی معاونت تهران این مرکز به شرح زیر است:
- مطالعه و شناسایی پروژه‌های کاربردی با محوریت داده‌کاوی نصوص عربی و فارسی
- خطایابی ماشینی در دو لایۀ خطایابی صرفی و خطایابی نحوی
- پیکره و دادگان زبانی
- الگوهای ترجمۀ ماشینی با تأکید بر زبانهای فارسی و عربی
- مطالعه و طراحی نظام شاخص‌های ارزیابی محصولات فرهنگی در حوزۀ فناوری اطلاعات و ارتباطات اعم از محصولات فرهنگی برخط و برون‌خط
- مطالعه شیوه‌های استنادی و پیاده‌سازی مرجع‌نگار پژوهشی برای زبان‌های فارسی و عربی
فصل سوم
پیشینه تحقیق
۳-۱ مقدمه
روش تحقیق مجموعه ای از قواعد، ابزار و راه های معتبر قابل اطمینان و نظام یافته برای بررسی واقعیت ها، کشف مجهولات و دستیابی به راه حل مشکلات است. با هر تحقیق، تلاشی سیستماتیک و روشمند به منظوردست یافتن به پاسخ یک پرسش یا راه حلی برای یک مساله است، که بر این اساس تحقیقات صورت گرفته را بر اساس هدف از انجام تحقیق می توان طبقه بندی نمود.
۳-۲ نوع تحقیق
این تحقیق بر مبنای هدف جزء تحقیقات کاربردی می ­باشد. طبقه بندی دیگر برای تحقیقات انجام گرفته، بر حسب روش انجام تحقیق می باشد که تحقیق حاضر به روش تحقیق همبستگی انجام میگیرد. در تحقیق همبستگی هدف اصلی آن است که مشخص شود آیا رابطه ای بین دو یا چند متغیر وجود دارد و اگر این رابطه وجود دارد اندازه و حد آن چقدر است؟
۳-۳ کاربردهای پژوهش :
با انجام این تحقیق مشخص می شود که می توان از مدیریت پروژه در سازمانها استفاده بهینه تری نمود و با بررسی عوامل کلیدی موفق یک مدیر پروژه، در پیشرفت پروژه به سوی اهداف سازمانی دقیق تر و کاملتر استفاده نمود.و همچنین سازمانهای IT محور چه دولتی و چه خصوصی که فعالیت هایی در تولید نرم افزار های رایانه ای دارند، می توانند از نتایج این تحقیق در افزایش بهره وری مدیران پروژه ها و همچنین افزایش بهره وری مجریان پروژه ها، استفاده نمایند و پروژه های خود را با مدیریت بهتر و کاملتری پیگیری و تولید نمایند.
۳-۴ مزایای حاصل از پژوهش:
با اجرای صحیح و کامل مدل ارائه شده در این تحقیق، سازمان از مزایای زیر بهره مند می گردد:


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود فایل ها در رابطه با مدلی کارا برای ساخت پیکره متنی موازی از روی پیکره متنی ...دانلود مطالب درباره گرافیک تلویزیونی و تبیین شاخصه های اثرگذاری درمخاطب تلویزیون- فایل ... »
 
مداحی های محرم