وبلاگ

توضیح وبلاگ من

طراحی و ساخت سامانه اندازه گیری دمای چند کاناله با ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

همان­طور که در شکل ت-۲۷ مشاهده می­کنید رنگ دکمه­ها با رنگ نمودارها یکسان است، یعنی برای کانال ۱۴ (Channel 14) رنگ دکمه و رنگ نمودار هر دو قرمز هستند.
پایان نامه - مقاله - پروژه

شکل ت-۲۸: انتخاب کانال توسط کاربر

 

    • از روی تعداد نام­های نشان داده شده می­توانید تعداد کانال­های انتخابی کاربر را بدست آورید؛ به عنوان مثال در شکل ت-۲۸ تعداد کانال­های انتخابی ۱۲ عدد است.

 

    • همان­طور که در شکل ت-۲۸ مشاهده می­کنید شماره برد و شماره ترموکوپل مربوط به آن برد نیز جلوی نام هر کانال نوشته شده است، دلیل این کار عیب یابی ساده­تر برنامه است.

 

در کادر جلوی دکمه­های انتخاب کانال­ها، قسمت دیگری وجود دارد که می­توانید از روی آن اتصال و یا عدم اتصال ترموکوپل را در حین اجرای برنامه متوجه شوید. همان­طور که در شکل ت-۲۹ مشاهده می­کنید ترموکوپل مربوط به کانال ۱۲ قطع می­باشد و پیغام Thermocouple is disconnected را در کادر جلوی کانال ۱۲ نوشته است؛ همچنین مقدار نمایش داده شده روی نمودار نیز صفر می­ شود؛ برای بقیه کانال­ها Read Successfully را نوشته است که یعنی ترموکوپل متصل است و داده ­ها را درست دریافت می­ کند.

 

    • در صورت اتصال مجدد ترموکوپل به مدار، به­ طور خودکار برنامه آن را می­شناسد و به کار خود ادامه می­دهد؛ همچنین نیازی به راه ­اندازی مجدد برنامه نیست.

 

شکل ت-۲۹: پیام مربوط به ترموکوپل هر گراف
در کادر وسط صفحه مانند شکل ت-۳۰، ۱۰ گراف را در یک نمودار نمایش می­دهد و همان­طور که گفته شد برای اشتباه نشدن داده ­ها با یکدیگر رنگ نمودارها را با رنگ کانال­های انتخابی در دکمه­ها یکی گرفته­ایم، اما کاربر در صورت نیاز می ­تواند رنگ، اندازه و… نمودار را تغییر دهد.

شکل ت-۳۰: منحنی صفحه اصلی برنامه (صفحه دوم)
هم­چنین نام هر کانال در نمودار به عنوان اسم (Legend) آن گراف نیز استفاده شده است. مقدار لحظه­ای دمای هر کانال را می­توانید در کادر کنار اسم هر گراف مشاهده کنید (شکل ت-۳۱).

شکل ت-۳۱: Legend به همراه داده ­های لحظه­ای برای هر گراف

 

    • نمودار موجود در برنامه حداکثر ۱۰۰۰ نمونه را در یک صفحه نمایش می­دهد.

 

برای تغییر در مشخصه­های هر گراف کافی است روی مشخصه مربوط به هر گراف، که در شکل ۴-۳۲ نشان داده شده است کلیک کنید و تنظیمات دلخواه را با انتخاب آن­ها انجام دهید.

شکل ت-۳۲: مشخصه هر گراف

 

    • تغییر رنگ: برای تغییر در رنگ هر گراف، باید موس را روی Color نگه دارید تا قسمت مربوطه باز شود و رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید (شکل ت-۳۳).

 

شکل ت-۳۳: تغییر در رنگ گراف­ها

 

    • تغییر قطر گراف­ها: برای تغیر قطر هر گراف، کاربر باید موس را روی Line Width نگه دارد تا تنظیمات این قسمت باز شود (شکل ت-۳۴).

 

شکل ت-۳۴: تغییر در قطر گراف­ها

 

    • تغییر در سبک خط: برای تغییر در سبک رسم هر گراف، کاربر باید موس را روی Line Style نگه دارد تا انواع سبک­ها نمایش داده شود (شکل ت-۳۵).

 

شکل ت-۳۵: تغییر در سبک خطوط گراف­ها

 

    • تغییر در سبک نمایش نقاط: برای تغییر در سبک نمایش نقاط در هر گراف، کاربر باید موس را رو Point Style نگه دارد تا سبک­های مختلف را مانند شکل ت-۳۶ مشاهده کند و یکی را انتخاب کند.

 

شکل ت-۳۶: تغییر در سبک نمایش نقاط

 

    • تغییر در نحوه نمایش هر گراف فقط تا زمانی روی آن گراف اثر می­ گذارد که برنامه را نبسته باشید در غیر این صورت اگر برنامه را یک بار ببندید و مجدداً باز کنید تنظیمات مربوط به نحوه نمایش هر گراف به حالت اولیه آن باز می­گردد.

 

    • برای ارسال اطلاعات هر گراف به یک فایل Excel، باید مانند شکل ت-۳۷ موس را روی Export نگه دارید و سپس روی Export Data To Excel کلیک کنید. البته این نکته را فراموش نکنید که کل داده ­ها در یک فایل Excel، در محل انتخابی کاربر (صفحه اول برنامه)، ذخیره می­ شود و این قسمت برای داده­هایی است که کاربر آن­ها روی نمودار مشاهده می­ کند.

 

شکل ت-۳۷: روش گرفتن خروجی اکسل برای هر گراف
در قسمت زیر نمودار (شکل ت-۳۸)، سه کادر مربوط به زمان وجود دارد که کادر اول مربوط به زمان شروع به کار سامانه، کادر دوم مدت زمان سپری شده (زمان در حال کار سیستم) و کادر سوم زمان حال را نمایش می­ دهند.

شکل ت-۳۸: کادر قرمز رنگ زمان­بندی سامانه را نمایش می­دهد.
در سمت راست نمودار یک کادر کوچک وجود دارد که می­توانید برخی تغیرات را بر روی محورها انجام دهید، مثلاً می­توانید اسم محور افقی را از Index به نام دلخواه کاربر، تغییر دهید (شکل ت-۳۹).

شکل ت-۳۹: قسمت مربوط به تغییر در محورهای نمودار


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود پروژه های پژوهشی درباره بررسی ویژگی های خانواده موفق از دیدگاه حضرت امام خمینی- ...پژوهش های انجام شده درباره بررسی تطبیقی دیدگاه ملاصدرا و جان هیک در باب بدن اخروی- فایل ۸ »