وبلاگ

توضیح وبلاگ من

مقالات تحقیقاتی و پایان نامه ها – ۱-۷-تعاریف واژگان ومفاهیم کلیدی: – پایان نامه های کارشناسی ارشد

 
تاریخ: 01-10-01
نویسنده: فاطمه کرمانی

ضرورت رضایت مشتریان و بیمه­گذاران از بیمه­های مختلف، این تحقیق را در جهت شناسایی و بررسی عوامل مؤثر بر جذب بیمه گذاران سوق داده است تا متغیر های تاثیر گذار را بررسی واولویت بندی کرده تا بتوان برای از بین بردن مشکلات مطرح شده در بخش بیان مسئله اقدامات لازم را انجام داد.

۱-۴-اهداف تحقیق:

    1. شناسایی عوامل مؤثر بر جذب بیمه گذاران بیمه های تکمیلی درمان

  1. رتبه بندی عوامل مؤثر بر جذب بیمه گذاران بیمه های تکمیلی درمان

۱-۵-سؤالات تحقیق:

    1. عوامل مؤثر بر جذب بیمه گذاران بیمه های تکمیلی درمان کدامند؟

  1. اهمیت هر یک از عوامل شناسایی شده مؤثر بر جذب بیمه گذاران بیمه های تکمیلی درمان به چه میزان می‌باشد؟

۱-۶-قلمرو پژوهش :

قلمرو موضوعی: این تحقیق در حیطه مدیریت منابع انسانی، رفتار سازمانی و مباحث مرتبط با بیمه می‌باشد.

قلمرو مکانی: قلمرو مکانی این تحقیق، استان مرکزی می‌باشد.

قلمرو زمانی: این تحقیق در بازه زمانی ۶ ماهه(تیر ماه ۹۳ لغایت آذر۹۳) به انجام رسیده است.

۱-۷-تعاریف واژگان ومفاهیم کلیدی:

عوامل مؤثر بر جذب بیمه گذار: به مجموعه عواملی نظیر تسهیلات و خدمات، تبلیغات، جبران خسارت ها که بیشتر بواسطه کیفیت و توجه به محصول یا خدمت ارائه شده توسط شرکت بیمه باعث جذب بیمه گذار یا بیمه شونده می شود، عوامل جذب کننده بیمه گذار می‌گویند (سجادی و غلامی،۱۳۸۶)؛ (کوچ[۱۶]،۱۹۳۱). (ارجمند،۱۳۸۶).

بیمه: به موجب ماده یک قانون بیمه مصوب هفتم اردیبهشت ماه ۱۳۱۶شمسی ، بیمه عقدی است که به موجب آن یک طرف تعهد می‌کند در ازا دریافت وجه و یا وجوهی از طرف دیگر در صورت وقوع یا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده و یا وجه معینی بپردازد (سجادی و غلامی،۱۳۸۶).

بیمه گر: شخصیت حقوقی که در قالب شرکت سهامی فعالیت می‌کند و مجاز به عرضه یک یا چند رشته بیمه می‌باشد و به موجب قوانین بیمه در هر کشوری، خدمتی معین را به بیمه گذار در چارچوب آن قوانین ارائه می کند.(کوچ،۱۹۳۱)

بیمه گذار: شخصی حقیقی یا حقوقی که با خریدن بیمه مورد نظر، پرداخت حق بیمه را به بیمه گر تعهد ‌کرده‌است و در برابر آن سالانه مبلغی را به صورت اقساط یا یک جا به او می پردازد (ارجمند،۱۳۸۶).

بیمه تکمیلی درمان:(غلامعلی ثبات.۱۳۹۲)

سازمان ها و شرکت های موفق برای بالابردن رضایتمندی کارکنان خود انواع خدمات رفاهی و درمانی را برای آنان فراهم می آورند . زیرا معتقدند که کارکنان راضی به سازمان وفادار مانده و در جهت تحقق اهداف سازمان گام بر می دارند. به همین منظور سازمان های دولتی و خصوصی که تعداد کارکنان آن ها و افراد تحت تکفلشان بیش از ۷۰ نفر باشند ، می‌توانند در جهت دستیابی ‌به این هدف ، این گروه را تحت پوشش بیمه نامه درمان تکمیلی بیمه قرار دهند. با این کار سازمان آرامش و اطمینان را درهنگام بروز بیماری یا حادثه به آنان هدیه می‌کند.

: هزینه هایی که توسط این بیمه نامه می‌تواند پرداخت گردد، به شرح زیر می‌باشد
جبران هزینه های بیمارستانی : بستری و جراحی در بیمارستان و مراکز جراحی محدود( با بیش از ۶ ساعت بستری) ، آنژیوگرافی قلب و انواع سنگ شکن.
همچنین جبران هزینه های جراحی مغز و اعصاب ( به استثناء دیسک ستون فقرات ) ، قلب ، پیوند کلیه ، مغز استخوان و پیوند ریه و کبد حداکثر تا دو برابر تعهد بیمارستانی.
هرینه های زایمان طبیعی و سزارین.
:هزینه های پاراکلینیکی شامل موارد زیر
جبران هزینه های سونوگرافی ، ماموگرافی ، انواع سی تی اسکن ، انواع آندوسکوپی ، ام آر آی ،
جبران هزینه های مربوط به تست ورزش ، نوار عضله ، نوار مغز ، آنژیوگرافی چشم ، نوار عصب. اعمال مجاز سرپایی شامل : شکستگی ها ، گچ گیری ، ختنه ، بخیه ، کرایوتراپی ، اکسیزیون ، لیپوم ، تخلیه کیست و لیزر درمانی.
جبران هزینه های مربوط به رفع عیوب انکساری چشم به میزان ۴ دیوپتر و بیشتر برای هر چشم.

هزینه آمبولانس (داخل شهری و بین شهری) و سایر فوریت های پزشکی در صورتی که نهایتاً به بستری شدن بیمه شده در بیمارستان گردد.در بیمه نامه درمان گروهی ، جهت تعداد بیش از ۴۰۰۰ نفر ، تخفیفات گروهی از ۵ درصد الی ۲۰ درصد اعمال می‌گردد.

فصل دوم

(ادبیات ‌و پیشینه پژوهش)

    1. مقدمه

خدمت به مشتری از مهم­ترین مسائل سازمان­­ها است. هیچ سازمانی نمی­تواند به حیات خود ادامه دهد مگر آنکه بتواند به تعداد کافی مشتریان را جذب و برای خود نگه دارد. تلاش در این راه در حالی که هر روز رقابت سخت­تر و شدیدتر می­ شود ذهن مدیران سازمان­ها را مشغول ‌کرده‌است. به عقیده بیشتر صاحب­نظران، مطمئن­ترین راه به منظور ادامه حیات و موفقیت آن است که با کیفیت خدمات و ارائه تسهیلات بهتر نسبت به دیگر رقبا و سازمان­ها، همواره در ذهن مشتریان بمانند.

با شکل گرفتن رقابت در میان سازمان­ها، آن ها راه­های گوناگونی را برای تجدید حیات سازمانی خود بررسی ‌می‌کنند و نوآوری­هایی اعمال ‌می‌کنند که بتوانند مشتریان خود را جذب کنند. توجه به مشتریان در شرکت­های بیمه و ارائه تسهیلات و اطلاعات و خدمات برتر و افزایش دانش و آگاهی بیمه­گذاران، باعث نگرش جامع مشتریان به سازمان­ های بیمه شده و تعهد عمیق و رضایت بیشتر آن ها را به دنبال خواهد داشت (‌حاجی‌ها و دیانی،۱۳۸۹).

۲-۲ تقسیم بندی یا طبقه بندی انواع بیمه:

۲-۲-۱ طبقه ­بندی خدمات بیمه:

بیمه یک خدمت (یا محصول) مالی همگن نیست. انواع متعددی از پوشش ­های بیمه وجود دارند که نه تنها هرگز جانشین یکدیگر نیستند بلکه خدمات مکمل یکدیگر هم محسوب نمی­شوند، طبقه ­بندی بازارهای متفاوت بیمه، معمولاً بر اساس مفهوم نفع قابل بیمه یا بر اساس ماهیت خطرهایی که بیمه­گذار با آن رو به روست، انجام ‌می‌گیرد.

اصولاً، تمایزی اساسی بین «بیمه اجتماعی» و «بیمه خصوصی» وجود دارد. بیمه اجتماعی بر اساس این نظریه شکل گرفته است که عامل­های اقتصادی با ریسک­های عامی رو­به­رو هستند که خودشان از عهده عواقب این گونه ریسک­ها بر نمی­آیند. بیمه اجتماعی، بیمه اجباری است که منافع آن را قانون تعیین می­ کند ولی بیمه خصوصی شامل اکثر بیمه­های اختیاری می­ شود که برای پوشش ریسک­های خاص در نظر گرفته شده است. البته، معیار واحدی برای تمایز بین این دو، که در همه جا کاربرد داشته باشد وجود ندارد. برخی از بیمه­های خصوصی را دولت به فروش می­رساند و همه بیمه­های اجباری نیز از نوع بیمه­های اجتماعی نیستند. (دورفمن[۱۷]، ۱۹۸۷).


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه -تحقیق-مقاله – قسمت 22 – 9مقالات تحقیقاتی و پایان نامه ها | ۴-۲- پیشینه تحقیق – 4 »