وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پژوهش های کارشناسی ارشد درباره تبیین تأثیر اجرای طرح مبارزه با اراذل و اوباش در ارتقاء احساس امنیت ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

بحث و نتیجه گیری
۵-۱ خلاصه
کژرفتاری پدیده ای است که به طریقی با انتظارهای مشترک اعضای یک جامعه سازگاری ندارد و بیشتر افراد آنرا ناپسن و نادرست می دانند هر جامعه ای از اعضای خود انتظار دارد از ارزشها و هنجارها تبعیت کنند، جامعه افرادی را که هما هنگ و همساوز با ارزشه و هنجاره باشند (سازگار) یا (همنوا) و کسانی را که بر خلاف آنها رفتار کنند (ناسازگار) یا (ناهمنوا) می خوانند در واقع، کسانی که با هنجارهای جامعه همنوا هستند بهنجار وکسانی که همنوای ندارند نا بهنجار می نا مند و همیشه تعدای از افراد جامعه دارای شخصیتی هستند که تمایل به انجام اعمال مجرمانه دارند پرداختن به این مباحث به ویژه زمانی ضرورت بیشتری پیدا مکند که حجم کژرفتاریهای این افراد از سقف تحمل جامعه فراتر رفته و نگرانی هایی را ایجاد کند. در زمانه حاضر که برخی هنجار شکنی ها از جمله سرقت، نابهنجاری های اخلاقی، تخلفات رانندگی و… از حد معمول و آشنای جامعه بیشتر شده و آمار جرائم خشن که با زور یا تهدید علیه دیگران همراه است مانند جنایت، تجاوز، شرارت و…درحال افزایش است توجه کارشناسان امور امنیتی و اجتماعی را به سمت کنترل و کاهش این گونه جرائم جلب نموده است که اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی به ویژه طرح مبارزه با اراذل و اوباش در همین راستا تهیه و اجرا گردید. لذا اهمیت موارد فوق و از طرفی اجرای طرهای انجام شده ما را متوجه این موضوع کرد که اجرای این طرح ها چه تأثیری براحساس امنیت شهروندان گذاشته است و از طریق عوامل بازدارنده و همچنین نحوه عملکرد درطرح و مشارکت مردم و…همچنین بالا بردن کارایی طرح و افزایش احساس امنیت و ارائه راه کارهایی مناسب می باشد.
لذا با توجه به این که موضوع این پژوهش در یک فرایند متقابل تحت تأثیر متغیرهای فراوانی شکل گرفته و استمرار یافته از روش پیمایشی- تحلیلی استفاده گردید و جامعه آماری آن شهروندان بالای ۱۶سال شهر کرمانشاه می باشد که با توجه به حجم بالای جمعیت جهت اجرایی نمودن طرح از فرمول کوکران استفاده گردید وحجم نمونه ۳۸۴نفری برای جامعه آماری این پژوهش در نظر گرفته شدکه از طریق تهیه پرسشنامه با۷سوٌال و۳۴گویه اطلاعات لازم جمع آوری واز طریق نرم افزار spss یافته ها پردازش و در جهت آزمون فرضیه ها اقدام گردید.
دانلود پروژه
۵-۲ نتیجه گیری
در یک جمع بندی کلی می توان عمده نتایج و یافته های تحقیق را بشرح ذیل بیان نمود:
۵-۲-۱ نتایج توصیفی
۱-جنسیت
نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان از آن دارد که از ۳۸۴ نفری که در این پژوهش شرکت کرده اند ۳۸۲ نفر به این سؤال پاسخ داده اند که از این تعداد ۲۷۵ نفر معادل ۷۲ درصد از کل نمونه مرد و ۱۰۷ نفر معادل ۲۸ درصد از کل نمونه زن می باشند.
۲- سن
دومین متغیر از متغیر های جمعیت شناختی سن می باشد و نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان از آن دارد که از ۳۸۴ نفری که در این پژوهش شرکت کرده اند ۳۷۴ نفر به این سؤال پاسخ داده اند که از این تعداد سن که ۷.۵ درصد (۲۸ نفر) ۱۵ تا ۲۰ سال، ۱۳.۴ درصد (۵۰ نفر) ۲۱ تا ۲۵ سال،۱۳.۶درصد (۵۱ نفر)بین ۲۶ تا۳۰ سال،۱۳.۹درصد(۳۱ تا ۳۵ سال)،۲۳ درصد (۸۶نفر)بین ۳۶ تا ۴۰ سال،۱۱.۸درصد(۴۴ نفر) بین ۴۱ تا ۴۵ سال و ۱۶.۸ درصد(۶۳ نفر) بیشتر از ۴۵ سال میباشند.
۳-وضعیت تاهل
با توجه به نتایج بدست آمده از تحلیل داده ها مشاهده می گردد که از ۳۸۴ نفری که در این پژوهش شرکت کرده اند ۹۱ نفر معادل ۷/۲۳ درصد از کل نمونه مجرد و ۲۹۳ نفر معادل ۳/۷۶ درصد از کل نمونه متأهل می باشند.
۴-تحصیلات
نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان از آن دارد که از ۳۸۴ نفری که در این پژوهش شرکت کرده اند ۳۸۰ نفر به این سؤال پاسخ داده اند که از این تعداد ۵۳ نفر دارای تحصیلات زیر دیپلم، ۱۲۳ نفر دیپلم، ۷۴ نفر فوق دیپلم، ۱۰۱ نفر لیسانس، ۲۱ نفر فوق لیسانس و ۸ نفر معادل ۱/۲ درصد از کل نمونه دارای تحصیلات دکترا می باشند.
۵-وضعیت اقتصادی
نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان از آن دارد که از ۳۸۴ نفری که در این پژوهش شرکت کرده اند ۳۸۰ نفر به این سؤال پاسخ داده اند که از این تعداد ۱۲ نفر وضعیت اقتصادی خانواده خود را بالا، ۵۷ نفر متوسط رو به بالا، ۲۵۳ نفر متوسط، ۴۴ نفر متوسط رو به پایین و ۱۴ نفر معادل ۷/۳ درصد از کل نمونه پایین ارزیابی کرده اند.


فرم در حال بارگذاری ...

« تحقیقات انجام شده درباره تاثیر نام و نشان ملی بر نام و نشان شرکت های ایرانی در ...بررسی رابطه ی بین اعتماد سازمانی و عدالت سازمانی با ... »
 
مداحی های محرم