وبلاگ

توضیح وبلاگ من

تأثیر رسانه های اجتماعی و سیستم مدیریت مشتری محور بر عملکرد ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

عملکرد ارتباط با مشتری

 

.۹۱

 

 

 

همانطور که مشاهده میگردد مقادیر آلفای کرونباخ برای تمام متغیرها بالای ۰٫۷ میباشد. بر اساس ضرایب آلفای به دست آمده میتوان استنباط نمود که مدل از پایایی سازگاری درونی خوبی برخوردار است.
دانلود پروژه
۳-۱۲)بررسی برازش مدل اندازه گیری(پرسشنامه)
به جهت بررسی برازش مدل اندازه گیری (پرسشنامه) بر اساس محاسبه کمی پایایی و روایی ابزار اندازه گیری و همچنین بررسی مدل تحقیق به منظور آزمون فرضیه های تحقیق مدل زیر به روش حداقل مربعات جزئی در نرم افزار PLS مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه این مبحث نتایج مربوط به پایایی و روایی ابزار اندازه گیری این تحقیق مورد بررسی قرار میگیرد .
۳-۱۳)پایایی و روایی مدل اندازه گیری
پایایی وروایی درplsدر دوبخش بررسی می شود :الف)بخش مربوط به مدل اندازه گیری ب)بخش دوم مربوط به مدل ساختاری (داوری و رضازاده،۱۳۹۲)
الف)بخش مربوط به مدل اندازه گیری
برای بررسی برازش اول یعنی برازش مدل های اندازه گیری سه مورد استفاده می شود:پایایی شاخص،روایی همگرا وروایی واگرا
پایایی شاخص نیز خود توسط سه معیار ۱)آلفای کرونباخ ،۲)پایایی ترکیبی۳)ضرایب بارهای عامل سنجیده می شود(داوری ورضازاده،۱۳۹۲)
۳-۱۳-۱)پایایی سازگاری درونی
معمولا اولین معیاری که در مدلهای اندازه گیری انعکاسی کنترل میشود پایایی سازگاری درونی است . آلفا شاخصی کلاسیک برای تحلیل پایایی و بر اساس همبستگی درونی معرفها ارائه میشود. مقدار ضریب آلفای قابل قبول بر اساس نظریات محققین مختلف متفاوت است.برخی محققین ضریب آلفای بالای ۰٫۶ را به عنوان ضریب آلفای قابل قبول پذیرفته اند برخی نیز مقدار ضریب آلفای بیشتر از ۰٫۷ را معرف پایایی قابل قبول دانسته اند.
در این فصل روش تحقیق مورد استفاده به تفصیل بیان شد. در این رابطه، ضمن بیان روش های و ابزار گردآوری اطلاعات، انواع متغیرهای مورد استفاده در مدل تحقیق، آزمون های مورد نیاز در خصوص داده ها و مبانی آماری مورد نظر برای آزمون فرضیات تشریح گردید.
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل اطلاعات
۴-۱ . مقدمه:
داده های جمع آوری شده اعداد و ارقامی بدون معنی می باشند که از آمار برای معنی دار کردن آنها به منظور تحقق اهداف پژوهش ­ها و تحقیقات کمک گرفته می شود. تجزیه و تحلیل اطلاعات به عنوان بخشی از فرایند روش تحقیق علمی یکی از پایه های اصلی هر مطالعه و پژوهش به شمار می رود که به وسیله آن کلیه فعالیتهای تحقیقی تا رسیدن به یک نتیجه، کنترل و هدایت می شوند. به عبارتی در این بخش، پژوهشگر برای پاسخگویی به مساله تدوین شده و یا تصمیم ­گیری در مورد رد یا تایید فرضیه یا فرضیاتی که برای تحقیق در نظر گرفته است، از روش های مختلف تجزیه و تحلیل اطلاعات استفاده می کند. لذا ذکر این نکته ضروری است که تجزیه و تحلیل داده ­های به دست آمده به تنهایی برای یافتن پاسخ پرسشهای پژوهش کافی نیست و تعبیر و تفسیراین داده ها نیز لازم است. ابتدا باید داده ­ها را تجزیه و تحلیل نمود و سپس نتایج این تجزیه و تحلیل را مورد تعبیر و تفسیر قرار داد.
اطلاعات مورد نیاز تحقیق حاضر از پرسشنامه­ای که اعتبار آن مورد آزمون قرار گرفته بود، جمع آوری شد. این اطلاعات با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS‌و PLS Smart با کاربست آزمون­های آماری متناسب با فرضیات تحقیق، تجزیه و تحلیل گردید و در این فصل، نتایج گردآوری شده و تجزیه و تحلیل های صورت گرفته داده ها بر مبنای استنباط آماری و به کمک فنون آماری به منظور تایید یا رد فرضیه تحقیق، ارائه می شود.
در بخش اول به منظور توصیف ویژگی های نمونه، ابتدا داده های جمع آوری شده با بهره گرفتن از شاخص­ های آمار توصیفی، خلاصه و طبقه بندی می­ شود و سپس با بهره گرفتن از شاخص­ های آمار استنباطی به بررسی تایید یا رد فرضیات می­پردازیم.
۴-۲ . آمارتوصیفی متغیرها:
در این بخش از آمارهای توصیفی (شاخصهای مرکزی، پراکندگی و شکل توزیع) هر یک از متغیرها ارائه شده است:
۴-۲-۱٫ فراوانی سن پاسخگویان:
جدول ۴-۲: توزیع فراوانی سن پاسخ دهندگان

 

 

سن

 

فراوانی

 

درصد

 

 

 

کمتر از ۳۰ سال

 

۱۰

 

۱۰

 

 

 

۳۰ تا ۴۰ سال

 

۵۶

 

۵۶

 

 

 

۴۱ تا ۵۰ سال

 

۲۶

 

۲۶


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود مطالب پژوهشی در مورد : بررسی رابطه مولفه های رهبری تحول آفرین با رفتار شهروندی سازمانی ...دانلود مطالب پژوهشی درباره راهکار های توسعه اکوتوریسم در حاشیه رودخانه ها و آبگیر های ... »