وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود مطالب پایان نامه ها با موضوع بررسی رفتار خانوارهای روستایی و شهری شهرستان بهبهان در مواجهه با گردوغبار- فایل ...

 
تاریخ: 03-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۸

 

 

 

پزشک

 

۵۲

 

۱۹۴

 

۱۴۷

 

۵۷

 

۴۶/۲

 

۶

 

۵

 

۷

 

 

 

مروجین کشاورزی

 

۸۷

 

۱۸۴

 

۱۰۹

 

۷۰

 

۳۶/۲

 

۷

 

۶

 

۵

 

 

 

معلمین مدارس فرزندان

 

۱۳۲

 

۱۴۴

 

۱۲۳

 

۵۱

 

۲/۲

 

۸

 

۸

 

۶

 

 

 

۲-۴- آمار استنباطی
۱-۲-۴-آزمون­های مقایسه­ ای
الف- مقایسه سازه­های مدل رفتار برنامه­ ریزی شده بر حسب محل زندگی
یافته­های جدول شماره ۱-۴ نشان می­‏دهدکه بین آگاهی پاسخگویان در زمینه گرد و غبار بر حسب محل زندگی در سطح یک درصد تفاوت آماری معنی داری وجود دارد. این نتیجه بیانگر آن است که محل زندگی پاسخگویان در آگاهی آنان نسبت به گرد و غبار مؤثر است و پاسخگویان در این زمینه دیدگاه متفاوتی با یکدیگر دارند. و آگاهی روستائیان نسبت به شهری ها در زمینه گرد و غبار کمتر می باشد. با توجه به اینکه افراد ساکن شهر دسترسی بیشتر و بهتری به امکانات ارتباطی از طریق اینترنت با سرعت بالا دارند و همچنین از سطح تحصیلات بهتری برخوردارند و دسترسی بیشتری به منابع اطلاعاتی(کتابخانه، کافی نت، روزنامه ها و…) دارند، می توان بیان داشت که آگاهی شهری ها نسبت به روستایی ها در زمینه گرد و غبار بیشتر بوده است.
بین نگرش پاسخگویان نسبت به رفتارهای مقابله­ای با پدیده گرد و غبار بر حسب محل زندگی تفاوت آماری معنی­داری وجود ندارد. این نتیجه بیانگر آن است که روستاییان و شهرنشینان نگرش یکسانی به این رفتارها دارند.
نتایج جدول مذکور نشان می­دهد بین هنجارهای ذهنی پاسخگویان نسبت به رفتارهای مقابله­ای با گرد و غبار بر حسب محل زندگی تفاوت آماری معنی داری وجود ندارد. به عبارت دیگر هنجارهای ذهنی روستاییان و شهرنشینان نسبت به این رفتارها یکسان است.
نتایج نشان می دهد که بین نیت رفتاری پاسخگویان نسبت به رفتارهای مقابله­ای با گرد و غبار بر حسب محل زندگی در سطح یک درصد تفاوت آماری معنی داری وجود دارد. این نتیجه بیانگر آن است که محل زندگی پاسخگویان در نیت رفتاری آنان نسبت به انجام رفتارهای مقابله ای در زمینه گرد و غبار در آینده تأثیر به سزایی داشته است و پاسخگویان در این زمینه نیت رفتاری متفاوتی با یکدیگر دارند. به عبارت دیگر نیت رفتاری شهرنشینان برای انجام رفتارهای مقابله ای با گرد و غبار بیشتر از روستائیان می­باشد و دلیل آن می ­تواند این باشد که شهرنشینان از نظر دسترسی به امکانات مورد نیاز به جهت بکارگیری و بروز چنین رفتارهایی در شرایط بهتری قرار دارند. این نتایج در تطابق با نتایج( پاکزاد و همکاران، ۱۳۹۲)می­باشد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۱-۴- مقایسه سازه های نظریه رفتار برنامه ریزی شده بر حسب محل زندگی

 

 

متغیر

 

میانگین محل زندگی


فرم در حال بارگذاری ...

« راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی درباره بررسی وظایف و اختیارات پلیس در حفظ حقوق شهروندی در ...پژوهش های پیشین درباره :بررسی تأثیر پیاده سازی مدل EFQM در عملکرد شرکت بهره ... »
 
مداحی های محرم