وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پایان نامه های آماده – ۲-۷) خلاصه فصل – پایان نامه های کارشناسی ارشد

 
تاریخ: 01-10-01
نویسنده: فاطمه کرمانی

کلین[۹۴] در سال ۱۹۹۰ به بررسی واکنش بیش از اندازه سهام‌داران در رابطه با پیش‌بینی تحلیلگران پرداخت. او نشان داد که پیش‌بینی سود سالانه تحلیلگران برای شرکت‌هایی که اخیراًً یک کاهش قیمت شدید را تجربه ‌داشته‌اند، بسیار خوش‌بینانه بوده است. نتایج به دست آمده بیشتر هم‌راستا با واکنش کمتر از اندازه است، نه واکنش بیش از اندازه که توسط دوبندنت و تالر نشان داده شد.

جیگادیش و تیتمن[۹۵] در سال (۲۰۰۷) نشان دادند که سهام دارای بازده‌های بالاتر، بازده‌های بیشتری را در سال بعد نسبت به سهام دارای بازده‌های کمتر، فراهم می‌کند. باربریز، شلایفر و ویشنی عنوان می‌کنند که شواهد تجربی غیرعادی مشاهده ‌شده، به دلیل خطاهای منظمی است که سرمایه‌گذاران در زمان شکل دادن به انتظارات خود ‌در مورد جریان‌های نقدی آتی مرتکب می‌شوند. آن ها در تفسیر رفتار بازار از روانشناسی شناختی کمک می‌گیرند و معتقدند که سرمایه‌گذاران در بازار تحت تاثیر تورش‌های گوناگون رفتاری می‌باشند که بر تصمیم‌گیری آن‌ ها اثر می‌گذارد.

اسکینر [۹۶](۱۹۹۴) مطالعاتی بر روی افشای داوطلبانه اطلاعات انجام داد و به‌ این نتیجه رسید که شرکت‌ها بیشتر تمایل دارند که اخبار بد خود را به صورت کیفی و اخبار خوب خود را به صورت کمی‌ منتشر کنند. یکی از دلایلی که شرکت‌ها تمایل دارند اطلاعات بد خود را به صورت کیفی منتشر کنند، می‌تواند این باشد که از رفتار منفی بیش از حد سهام‌داران در رابطه با خبر منفی جلوگیری کنند.

مطالعات انجام گرفته توسط کازنیک و لو (۱۹۹۵) نشان داد که سرمایه‌گذاران نسبت به تعدیلات سود هر سهم واکنش بیش از اندازه نشان می‌دهند. آن ها نشان دادند که وقتی شرکت تعدیلات شدید منفی را به سرمایه‌گذاران خبر داده است، شرکت‌ها واکنش منفی بسیار قوی را تجربه کردند و بازار برای مدت کوتاه قبل و بعد از انتشار رسمی ‌خبر، نسبت به قیمت سهام شرکت منتشرکننده خبر واکنش نشان می‌دهد. اسکینر (۱۹۹۴) مطالعاتی بر روی افشای داوطلبانه اطلاعات انجام داد و به‌ این نتیجه رسید که شرکت‌ها بیشتر تمایل دارند که اخبار بد خود را به صورت کیفی و اخبار خوب خود را به صورت کمی‌ منتشر کنند. یکی از دلایلی که شرکت‌ها تمایل دارند اطلاعات بد خود را به صورت کیفی منتشر کنند، می‌تواند این باشد که از رفتار منفی بیش از حد سهام‌داران در رابطه با خبر منفی جلوگیری کنند.

۲-۶-۲) پژوهش­های داخلی:

لشگری و هرمزی(۱۳۹۲) به بررسی تأثیر ساز و کارهای نظام راهبری شرکتی بر رابطه بین اعتماد بیش از حد مدیریتی و محافظه ­کاری حسابداری در شرکت­های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران پرداخته است.

این تحقیق که در بین یک نمونه شامل ۱۰۹ شرکت طی سال‌های ۱۳۹۱ تا۱۳۸۴ انجام گرفته است . یافته های پژوهش نشان ‌می دهد که تأثیرسرمایه­گذاری بیش ازحدبرمحافظه­کاری،معکوس ومعنی­داربوده وهمچنین تأثیراستقلال هیئت مدیره درسرمایه­گذاری بیش ازحدبرمحافظه­کاری،معکوس ومعنی­داربوده است.

مهدی (۱۳۸۴) نتایج تحقیق وی واکنش بیش از حد را در بلندمدت در بورس اوراق بهادار تهران تأیید می‌کند.

معصومه نادری(۱۳۸۵) نتایج تحقیق او نشان داد که واکنش بازار نسبت به اطلاعات جدید با تأخیر همراه بوده است. این امر می‌تواند ناشی از وجود اشکالاتی در تفسیر اطلاعات توسط سرمایه‌گذاران، نامناسب بودن وضعیت اطلاع رسانی، عدم وجود تجزیه و تحلیل‌گران مالی در بورس تهران و غیره باشد؛ ولی به هر حال این امر موید حساسیت بازار نسبت به اطلاعات جدید است. وهمچنین در برخی از شرایط، بازار نسبت به اطلاعات جدید یک واکنش بیش از حد یا کمتر از حد کوتاه‌مدت و ضعیف را نشان می‌دهد؛ اما از لحاظ آماری معنادار نبوده است.

وحید محمودی و همکاران(۱۳۹۰)، نتایج به دست آمده نشان‌دهنده واکنش سرمایه‌گذاران به اطلاعات دریافتی پیرامون تغییرات سود می‌باشد که برای شرکت‌هایی که تغییر مثبت در سود خود گزارش کرده بودند، واکنش کمتر از حد مثبت و برای شرکت‌هایی که تغییر منفی در سود خود را گزارش کرده بودند، واکنش کمتر از حد منفی مشاهده شد.

شعری و مرفوع در سال (۱۳۸۶) یافته های پژوهش آن ها بیانگر نقش بسیار ضعیف مدیران غیر موظف و سرمایه گذاران نهادی در اثرگذاری بر ویژگی های پیش‌بینی سود شرکت هاست

حسنی (۱۳۸۸) به بررسی رابطه ترکیب هیئت مدیره و درصد مالکیت مدیران غیرمؤظف هیئت مدیره با محافظه‏کاری در حسابداری پرداخته است.در این تحقیق که در بین یک نمونه ۷۲ شرکتی از شرکت­های بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است با بررسی رابطه بین دو ویژگی هیئت مدیره یعنی درصد اعضای غیرمؤظف و درصد مالکیت مدیران غیرمؤظف به عنوان متغیرهای مستقل با معیار محافظه‏کاری در مدل عدم تقارن زمانی باسو (۱۹۹۷) پرداخته شده است.نتایج تحقیق نشان­گر وجود رابطه مثبت معنادار بین درصد مالکیت اعضای هیئت مدیره و محافظه‏کاری و نیز رابطه منفی و معنادار بین نسبت اعضای غیرمؤظف هیئت مدیره و محافظه‏کاری می‏ باشد.

احمدپور و کردتبار)۱۳۸۷) در تحقیقی با عنوان بررسی رابطه بین اعضای غیر موظف هیئت مدیره و سرمایه گذاران نهادی با رفتار مدیریت سود شرکت ها ، نقش ابزارهای نظارتی حاکمیت شرکتی در رفتار مدیریت سود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند ، یافته ها حاکی از آن بود که مدیران غیر موظف و سرمایه گذاران نهادی عمده نقش ضعیفی در کاهش ناهنجاری اقلام تعهدی غیر عادی دارند

عباسعلی دریایی(۱۳۸۸) در تحقیقی با عنوان عوامل مؤثر بر نرخ حاکمیت شرکتی و رابطه آن با عملکرد شرکت بررسی شد . در این راستا تعداد ۱۲۵ شرکت پذیرفته شده در بورس تهران در طی دوره زمانی ۱۳۸۳تا ۱۳۸۶ به طور نمونه انتخاب گردیدند. نتایج حاصله بیانگر وجود رابطه ای مستقیم بین نرخ حاکمیت شرکتی با عملکرد در سطح اطمینان ۹۵ درصد بود .

مهدی مرادی(۱۳۸۵) در تحقیق خود به “ارزیابی واکنش بیش از اندازه سهام‌داران عادی در بورس اوراق بهادار تهران” پرداخته است. وی اقدام به بررسی ۶۰ شرکت پذیرفته‌شده در بورس اوراق بهادار تهران در فاصله سال‌های ۱۳۷۱ الی ۱۳۸۲ ‌کرده‌است. وی با محاسبه بازده‌های غیر‌عادی انباشته و با بهره گرفتن از قیمت و شاخص‌های هفتگی در طی دو دوره که شامل ۶ سال (سه سال دوره تشکیل پرتفوی و سه سال دوره آزمون آن) است، با بهره گرفتن از روش دی‌بونت و تالر، اثر اندازه شرکت، ضریب P/E، راهبرد قدرت نسبی و راهبرد معکوس را بر قیمت و حجم مبادلات بررسی ‌کرده‌است. در کل، نتایج تحقیق وی واکنش بیش از حد را در بلندمدت در بورس اوراق بهادار تهران تأیید می‌کند.

اسلامی‌بیدگلی، قالیباف اصل و حاجی علی اصغر(۱۳۸۵) در مقاله‌ای با عنوان “مدلی برای فراواکنشی به شوک‌های EPS در بازارهای سهام” که در بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی انجمن‌های پویایی‌های سیستم عرضه شد، الگویی برای توجیه ‌این رفتار در بازارهای مالی ارائه کردند.

۲-۷) خلاصه فصل


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه آماده کارشناسی ارشد | ۱-۲ بیان مسئله: – پایان نامه های کارشناسی ارشدمقالات تحقیقاتی و پایان نامه | بند نخست : اصل بی طرفی و استقلال قاضی صادر کننده رأی – پایان نامه های کارشناسی ارشد »
 
مداحی های محرم