Regression
۵
۲.۸۳۳۹۳۱
۰.۵۶۶۷۸۶
۶.۴۸۰۲۴۱
۰.۰۱۴۶۸۳
Residual
۷
۰.۶۱۲۲۴۶
۰.۰۸۷۴۶۴
Total
۱۲
۳.۴۴۶۱۷۷
منبع: یافتههای پژوهش
در جدول بالا F معنیدار بودن رگرسیون را تائید می کند. در جدول نهایی مدلهای وارد بر رگرسیون نشان میدهد، به ازای یک واحد تغییر در اثر انحراف معیار، معیارهای تحقق شهر خلّاق ۰.۹۰۷ واحد تغییر در تحقق محلات خلّاق شهر بناب ایجاد میگردد. در نتیجه از یک سو، افزایش و بهبود معیارهای شهر خلّاق تاثیرات خود را در حرکت محلات شهر بناب، به سمت تحقق شهر خلّاق می گذارد و از طرف دیگر میزان این تاثیرگذاری بسیار متفاوت است.
میتوان نتیجه گرفت اگر چه فرض بدیهی ارتباط بین بهبود مؤلفه های شهر خلّاق و تحقق شهر خلّاق بر اساس ضریب رگرسیون به روشنی مشخص شده است، اما همواره صرف بهبود مؤلفه های شهر خلّاق، شهر خلّاق تحقق پیدا نمیکند؛ بلکه نیازمند بسترسازی ریز شاخص های اصولی مؤلفه های شهر خلّاق میباشد .در این پژوهش میزان تأثیرگذاری هر یک از مؤلفه ها شهر خلّاق مورد بررسی قرار گرفت و روشن شد که همه مؤلفه ها به یک میزان در تحققپذیری محلات خلّاق در شهر بناب تأثیر ندارند، بلکه اولاً به شکل زنجیرهای عمل می کنند و ثانیاً پایداری این زنجیره بستگی به برنامه ریزی و سرمایه گذاری در تمام زیر شاخص های این مؤلفه ها دارند.
۴-۵-۲- تحلیلی آماری بر شاخص های خلّاقیت شهر بناب(براساس یافتههای پرسشنامه)
سرمایه انسانی، نوآوری، سرمایه اجتماعی و کیفیت زندگی شاخص های شهر خلاق بودند که برای تحلیل آنها نیاز به تهیه پرسشنامه بود بر همین اساس، ۳۸۴ پرسشنامه به تناسب جمعیت محلات ۱۳ گانه شهر بناب با بهره گرفتن از روش سیستماتیک تکمیل گردید که نتایج آن در جدول شماره (۵-۱۰) بیان شده است.
جدول ۴-۱۰: شاخص های شهر خلاق( تحلیل پرسشنامه)
سرمایه انسانی
نوآوری
سرمایه اجتماعی
کیفیت زندگی
محله
تعداد
میانگین
رتبه
تعداد
میانگین
رتبه
تعداد
میانگین
رتبه
تعداد
میانگین
رتبه
فرم در حال بارگذاری ...