وبلاگ

توضیح وبلاگ من

طرح های پژوهشی انجام شده درباره : بررسی خاصیت تحمل پذیری خطای الگوریتم های مسیریابی چند مسیره در ...

 
تاریخ: 03-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

(۳-۲۱)
Gi برابر گراف شبکه در حالتی که CEرخ دهد، L برابر تعداد Common couase ها است.
فصل ۴
پروتکل پیشنهادی LOMDD
مقدمه
در سال­های اخیر بعضی پروتکل­ها برای شبکه ­های حسگر بی­سیم طراحی شده است که بیشتر کارهای انجام شده مبتنی بر پروتکل­های تک مسیره است. در مسیر­یابی تک مسیره هر ارتباط بین فرستنده و چاهک در مقابل خرابی حسگرها آسیب پذیر است. خرابی­ها باعث ارسال مجدد و بازیابی بسته­های گم شده می­ شود که سبب می­ شود ترافیک اضافی و تأخیر به شبکه تحمیل شود. علاوه بر این‌ها مسیر جدید نیز باید پیدا شود تا داده ­ها به سمت چاهک هدایت شوند. هر خرابی در شبکه کارایی آن را کم می­ کند. پروتکل­های تک مسیره چون نیاز به عملیات مسیریابی مجدد دارند سربار و تأخیر زیادی را به شبکه تحمیل می­ کنند و همچنین قابلیت اطمینان را کاهش می­ دهند. همان طور که در فصل دوم گفته شد استفاده از پروتکل­های مسیریابی چند مسیره برای افزایش قابلیت اطمینان می ­تواند مفید باشد؛ لذا در این تحقیق ابتدا یک پروتکل مسیریابی چند مسیره که LOMDD [۱۳۳] نامیده می­ شود طراحی و پیاده­سازی شده است. در این تحقیق برای پیاده­سازی طرح­های پیشنهاد شده LOMDD پیاده­سازی شده است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
برای طراحی پروتکل مورد نظر یک پروتکل تک مسیره انتخاب و در ادامه یک پروتکل چند مسیره مبتنی بر آن پیشنهاد شده است. در اینجا پروتکل انتشار هدایت شده که در فصل قبل جزئیات آن تشریح شد انتخاب شده است. از دلایل انتخاب این پروتکل می­توان به موارد زیر اشاره کرد:
داده-محور[۱۳۴] بودن
در شبیه­ساز NS-2 به طور کامل پیاده سازی شده است.
برای این تحقیق نسبت به پروتکل­های دیگر مناسب‌تر است.
پروتکل DD برای فیلتر­های مختلفی (از جمله Gear،one-phase-pull و two-phase-pull ) ارائه شده است. در این تحقیق برای طراحی پروتکل مسیریابی چند مسیره LOMDD فیلتر TPP انتخاب شده است که پیاده­سازی­های لازم، بر روی این فیلتر و تحت شبیه ساز NS2 انجام می­ شود.
همان طور که در فصل ۲ اشاره شد، دو نوع راهکار برای پیدا کردن مسیرها در مسیریابی چند مسیره وجود دارد (مسیرهای متمایز و شبه متمایز)، که LOMDD برای مسیرهای متمایز طراحی می­ شود. در ادامه نحوه عملکرد پروتکل پیشنهادی LOMDD را مطرح می­کنیم و تفاوت­ها و تغیرات انجام شده نسبت به DD را بررسی می­کنیم. در پایان نیز نتایج شبیه­سازی و مقایسه بین این نتایج را بررسی می­کنیم.
نحوه عملکرد پروتکل پیشنهادی LOMDD
پروتکل LOMDD در چهار فاز انجام می­ شود که هر یک از این فازها را در زیر تشریح شده است:
فاز اول : انتشار علاقه‌مندی‌ها[۱۳۵]
در ابتدا چاهک یک بسته از نوع علاقه ­مندی[۱۳۶] را با صفت­های خاص (که در فصل قبل به جزئیات آن تشریح شد) در شبکه پخش می­ کند. مثلاً فرض شود چاهک می­خواهد حسگرهایی که دمای بالاتر از ۹۰ درجه را حس می­ کنند مکان‌های مورد نظر را برای آن ارسال کنند. این ویژگی­ها در بسته­های علاقه ­مندی گنجانده می­ شود و توسط چاهک در شبکه انتشار پیدا می­ کنند. اطلاعات موجود در یک بسته علاقه ­مندی در شکل ۴-۱ آورده شده است.

 

Interested Packet
Fixed Attributes
SinkID
Application context(e.g key,type,operator,value)
ISeqnum
Flow ID
Variable Attribute
TTL
PreviousHopId
PreviousHopEntry
Neighbor Information Table Update Flag
RT-gradient-UpdataFlag(RUF)
DE-Gradient-UpdateFlag(BUF)
Gradient
Hop Count(HC)
PreviousMPE


فرم در حال بارگذاری ...

« نگارش پایان نامه درباره بررسی تاثیر متقابل عوامل مدیریت زنجیره تامین و مدیریت ارتباط با مشتری- فایل ...دانلود پایان نامه با موضوع بررسی گفتمان های توسعۀ اجتماعی از منظر اعضای هیأت علمی ... »