وبلاگ

توضیح وبلاگ من

طرح های پژوهشی دانشگاه ها با موضوع بررسی تأثیر مدیریت استعداد راهبردی بر عملکرد و تعهد سازمانی- ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۴-۳-۲) شاخص‌های نیکویی برازش
زمانی که از الگوی معادلات ساختاری استفاده می‌شود، یک مؤلفه‌ی مهم تحلیل، ارزیابی چگونگی برازش مدل فرضیه‌ای با داده‌های مشاهده‌شده است. پژوهشگران معمولاً به‌منظور ارزیابی این برازش از شاخص‌های نیکویی برازش[۹۳] استفاده می‌کنند. چنانچه هدف، آزمون فرضیه‌ها باشد، درحالی‌که هر فلش در مدل ساختاری شاخص یک فرضیه است؛ شاخص‌های برازش از اهمیت کمی برخوردارند. چنانچه هدف درک این مطلب باشد که کدام مدل نسبت به مدل دیگر، برازش بیشتری با داده‌های اولیه دارد، شاخص‌های برازش معیارهای مناسبی برای کیفیت مدل خواهند بود. در ادامه شاخص‌های برازش، ارائه می‌شود.
پایان نامه - مقاله - پروژه
باآنکه انواع گوناگون آزمون‌ها، که به گونه‌ی کلی شاخص‌های برازش یا شاخص نیکویی برازش نامیده می‌شوند پیوسته در حال مقایسه، توسعه و تکامل می‌باشند اما هنوز درباره‌ی حتی یک آزمون بهینه نیز توافق همگانی وجود ندارد. نتیجه آن است که مقاله‌های مختلف، شاخص‌های مختلفی را ارائه کرده‌اند و حتی نرم‌افزارهای مختلف نیز تعداد زیادی از شاخص‌های برازش به دست می‌دهند. نرم‌افزار مورداستفاده در این تحقیق یعنی WarpPLS4 سه شاخص برازش را ارائه می‌کند: میانگین ضریب مسیر[۹۴] (APC)، میانگین R2[95] (ARS) و میانگین عامل تورم واریانس[۹۶] (AVIF). برای شاخص‌های APC و ARS، مقدار احتمال (P-value) نیز طی مراحل پیچیده محاسبه می‌شود. محاسبه‌ی مقدار احتمال لازم است چراکه هردوی این شاخص‌ها به‌عنوان میانگین پارامترهای دیگر محاسبه‌شده‌اند.
جدول (۴-۱۵): مقادیر شاخص‌های نیکویی برازش

 

شاخص مقدار P-value
میانگین ضریب مسیر
(APC)
۲۲۷/۰ ۰۰۱/۰<
میانگین R2
(ARS)
۱۶۸/۰ ۰۰۲/۰
میانگین عامل تورم واریانس
(AVIF)
۳۵۹/۱ —-

هنگام ارزیابی برازش مدل با داده‌ها، معیارهای زیر توصیه‌شده است. ابتدا توصیه‌شده که مقادیر احتمال برای APC و ARS کمتر از ۰۵/۰ باشد که در سطح اطمینان ۹۵ درصد معنی‌دار باشد. سپس، توصیه‌شده است که AVIF کمتر از ۵ باشد (Kock, 2012). همان‌طور که در جدول فوق ملاحظه می‌شود مقدار احتمال برای APC و ARS کمتر از ۰۵/۰ محاسبه‌شده است و بنابراین مدل از این نظر برازش مناسبی دارد. همچنین، ازنظر شاخص AVIF نیز با توجه به اینکه مقدار آن برابر با ۳۵۹/۱ است و کمتر از ۵ می‌باشد، لذا مدل از برازش مناسب برخوردار است.
در هنگام مقایسه مدل‌های مختلف بر‌اساس شاخص‌های برازش مدل ترتیب اهمیت بدین‌صورت است که ابتدا شاخص ARS اهمیت بیشتری دارد. بعدازآن AVIF و آخر هم شاخص APC قرار می‌گیرد.
۴-۴) یافته‌‌های جانبی
در فرضیه‌های پژوهش ارائه‌شده، تأثیرات غیر‌مستقیم مدیریت استعداد راهبردی بر عملکرد سازمانی از طریق متغیرهای میانجی توانمندی رفتاری، دانشی، مهارتی و سبک‌کار به‌عنوان فرضیه پیشنهاد نشده است اما پس از جمع‌ آوری داده‌ها و تجزیه‌و‌تحلیل‌های آماری، اثرات این متغیرهای میانجی به شرح جدول ذیل می‌باشد.
جدول (۴-۱۶): مقادیر ضرایب مسیر یافته‌های جانبی

 

مسیر ضریب مسیر P-value نتیجه
تأثیر غیرمستقیم مدیریت استعداد راهبردی بر عملکرد سازمانی از طریق متغیر میانجی توانمندی رفتاری ۱۴۸/۰


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود فایل های پایان نامه با موضوع بررسی نقش واسطه‌ای عدالت سازمانی در ارتباط میان تمرکز با رفتار شهروندی سازمانی ...مقالات و پایان نامه ها در رابطه با طراحی الگوی ارزیابی آمادگی الکترونیکی در سازمان های خدماتی -مطالعه موردی ... »