وبلاگ

توضیح وبلاگ من

طرح های پژوهشی دانشگاه ها درباره : بررسی شاخصهای مؤثر در ارتقای امنیت زنان در فضاهای عمومی ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

 

 

امتیاز

 

۱

 

۲

 

۳

 

۴

 

۵

 

 

 

سوالات گزینه هایD این پرسشنامه بر اساس طیف لیکرت به صورت بسته پاسخ پنج گزینه‌ای (کاملا موافق، موافق، نظری ندارم، مخالف، کاملا مخالف) می‌باشد.
جدول ۳-۳ : امتیاز گزینه‌های مختلف در روش پنج‌ گزینه‌ای

 

 

گزینه

 

کاملا موافق

 

موافق

 

نظری ندارم

 

مخالف

 

کاملا مخالف

 

 

 

امتیاز

 

۵

 

۴

 

۳

 

۲

 

۱

 

 

 

۳-۶-۱) تعیین اعتبار پرسشنامه
دو معیاری که برای آزمودن برارزش اندازه‌ها به کار می‌آیند عبارتند از روایی و اعتبار.
پایان نامه - مقاله - پروژه
روایی تعیین می‌کند ابزار تهیه شده تا چه حد مفهوم خاص مورد نظر را اندازه‌ می‌گیرد و اعتبار معین می‌کند یک ابزار اندازه‌گیری تا چه میزان سازگاری مفهوم مورد نظر را اندازه‌ می‌گیرد. به بیان دیگر ، روایی به ما می‌گوید که آیا مفهوم واقعی را اندازه‌ می‌گیریم و اعتبار با پایداری و سازگاری اندازه‌گیری سروکار دارد.
روایی و اعتبار مهر تائیدی هستند بر استحکام علمی یک مطالعه پژوهشی.
۳-۶-۲) اعتبار
در پژوهش حاضر، جهت بررسی اعتبار پرسشنامه‌ها از روش آزمون آلفای کرانباخ استفاده شده است.
کرانباخ (۱۹۱۵) فرمولی را تدوین کرده است که بر اساس دو یا چند بخش آزمون قرار دارد و فقط مستلزم یک بار اجرای آزمون است (خوی نژاد، ۱۳۸۳).
۳-۷)پیش آزمون آلفای کرونباخ
جدول۳-۴ : پیش آزمون آلفای کرونباخ

۳-۷-۱)تحلیل های پیش آزمون کرونباخ بر جایگاه فضای مورد مطالعه :
نهایتاًدادهای خام بدست آمده دسته بندی گردیده و با بهره گرفتن از نرم افزارهای ExcelوSpssمورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است .جهت تحلیل و بررسی میزان صحت سئوالات از روش تحلیل قابلیت اطمینان ضرایب آلفای تمامی سئوالات محاسبه گردیده است بر اساس محاسبات صورت گرفته چون ضریب آلفای تمامی سئوالات پرسشنامه بزرگتر از ۷/۰ است ضرورتی برای حذف هیچ کدام از سئوالات وجود نداشت .
برای سنجش میانگین احساس امنیت زنان در مواجهه با کاربری های اصلی محدوده مطالعاتی میدانی ، ابتدا به دلیل تنوع بسیار کاربری ها وفعالیت های، کاربری های همگن وبا عملکرد مشابه براساس موقعیت درقالب نقشه جانمایی پهنه بندی گردیدنددر توزیع پرسشنامه نیز ضمن نشان دادن نقشه فضای شهری مذکور ، طی سئوالاتی جداگانه احساس امنیت زنان در مورد پهنه پرسیده شده و درنهایت با بهره گرفتن از آزمون t-testمیانگین احساس امنیت در مواجهه با کاربری های مختلف مقایسه گردیدند.
فرضیه اصلی تحقیق عبارت است از اینکه به نظر می رسد بین میزان تردد و احساس امنیت درک شده زنان در کرمانشاه و هریک از فضاهای شهری رابطه مستقیمی وجود دارد و یا به عبارتی هرچه میزان تردد در یک فضا افزایش پیدا کند احساس امنیت افزایش می یابد و بالعکس برای اثبات این فرضیه میزان احساس امنیت زنان در فضاهایی بسیار پردد از بخش مرکزی کرمانشاه به عنوان مطالعات میدانی (محدوده ی خیابان شورا و شریعتی تا خیابان آیت الله اشرفی در پاره شهر مرکزی) در ساعات مختلف روز و شب واز طریق پرسشنامه سنجش شده و در بخش دیگر میزان تردد آنان در هر یک از بخش های همگن فضای بررسی شده سنجش شده است پس از تبیین نتایج تأثیر کاربری ها و فعالیت ها بر احساس امنیت زنان شرکت کننده در تحقیق ومیزان تردد آنها در فضا ،برخی از شاخص های مؤثر در برنامه ریزی کالبدی و احساس امنیت زنان در فضای مورد مطالعه در قالب سئوالات جداگانه سنجیده شده اند این شاخص ها عبارتند از : آشنا بودن به فضا، خوانایی محیط، میزان نظارت برفضا ( سیاست چشم خیابان ) و شهرت فضا.
۳-۷-۲)بررسی مشکلات سایت فضای مطالعه
با توجه به این که در این محدوده ساختمان های مسکونی هم وجود دارد ،همجواری این کاربری های ناسازگاراز جمله همجواری ساختمان های آموزشی و مسکونی ،تا حدی آسایش ساکنان را بر هم زده است.وجود پارکینگ ها در این محدوده به گفته ساکنین باعث کاهش امنیت این منطقه شده است چرا که این پارکینگ ها به صورت شبانه روزی نیستند و شب هنگام به محلی برا ی اجتماع افرادخلافکار تبدیل میشوند.بیشترین ساعات رفت و امد صبح ها از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و بعد از ظهر ها ازساعت ۱۵:۳۰ تا ۸ شب را شامل میشود.که خود عملی است برای بالا رفتن حجم ترافیک در این ساعات.
عدم هماهنگی بین ساختمان ها و عملکرد درونی آنها،پوسیدگی مصالح در ظاهر ساختمان ها،عدم مدولار بودن طراحی جداره ها،عدم در نظر گرفتن فضای مکث،متمرکز شدن مراکز تجاری در این محدوده، انتخاب مصالح متفاوت و متضاد ونا متجانس،ظاهر کثیف بسیاری از ساختمان ها، عدم هماهنگی بین خط آسمان ساختمان ها ،ازدحام تابلو های تبلیغاتی،ترکیبی از ساختمان های نو ساز و مخروبه بخش عمده ی بافت این ناحیه را تشکیل میدهد که سهم بسزایی در کاهش امنیت فضاهای عمومی محدوده مورد مطالعه می باشد .
ارتقای کیفیت فضای شهری در کرمانشاه یکی از مواردی است که همواره مد نظر شهرسازان و طراحان شهری و یکی از اهداف آنان در ارتباط با فضای شهری بوده است. مراحل شناخت و تجزیه و تحلیل فضای مورد نظر و سپس ارائه طرح نهایی فرایندی در راستای دستیابی به این هدف می باشد.
محور خیابان و میدان آیت الله کاشانی در قلب شهر و در هسته مرکزی آن قرار گرفته که به واسطه خیابان شورا به خیابان شریعتی متصل میشودصنف های گوناگون شغلی در این محور طیف وسیعی از کاربری های ناهمخوان چون پوشاک،کیف وکفش،بانک ها،پارکینگ ها،مطب پزشک،رستوران،مسکونی، مراکز اداری و…را در بر میگیرد.
۳-۷-۳)دلایل موردتوجه فضای مورد مطالعه


فرم در حال بارگذاری ...

« منابع پایان نامه با موضوع بررسی تأثیر منابع قدرت بر سبک تصمیم گیری مدیران با میانجی گری جو ...پژوهش های انجام شده در رابطه با شناسایی اینتگرونهای کلاس ۱ و ۲ در جدایه‌های اشریشیاکلای طیور گوشتی استان فارس- ... »
 
مداحی های محرم