پارس دارو
۶٫۵۵
۸٫۹۱
لازم به ذکر است از آنجاییکه شرکتهای تأمینکننده به صورت منفک و مستقل فعالیت نمیکنند و زیر مجموعه و یا بخشی از شرکتهای تولیدکننده هستند، لذا سهم بازار مجزایی برای آنها تعریف نمی شود.
روش نمونه گیری، نمونه گیری در دسترس است و نمونه گیری ما هدفمند/ قضاوتی است.
۳-۳-۱- هولدینگ داروپخش
شرکت داروپخش (سهامی عام) ابتدا با عنوان “بنگاه خیریه داروپخش” تاسیس و در تاریخ ۲۸/۱۱/۱۳۳۵ در تهران به ثبت رسید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تصویب شورای انقلاب، به مالکیت وزارت بهداری درآمد و با نام “شرکت سهامی داروپخش" در تهران تجدید ثبت گردید. در تاریخ ۲۶/۷/۱۳۷۱ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی شرکت سهامی داروپخش به سازمان تأمین اجتماعی واگذار و به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۱/۱۲/۱۳۷۲ نوع شرکت به سهامی عام تبدیل گردید. در ۲۶/۱۲/۱۳۷۲ با تصویب هیئت پذیرش بورس اوراق بهادار تهران در فهرست شرکتهای پذیرفته شده سازمان بورس درج گردید. خانواده بزرگ داروپخش با بیش از پنجاه سال سابقه درخشان در صنعت دارو، همواره کوشیده است با بهره گرفتن از دانش و فناوری روز، سیستم های نوین مدیریتی و نوآوری، در ارتقاء سطح سلامت و شادابی جامعه پیشتاز باشد.
شرکت داروپخش (سهامی عام) سهامدار عمده بزرگترین و موفق ترین مجموعه دارویی کشور بوده و در حال حاضر ۱۳شرکت دارویی را تحت پوشش دارد. بر اساس آخرین آمار ارائه شده توسط مرکز مدیریت صنعتی شرکت هولدینگ داروپخش با فروش ۴٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در میان ۱۰۰ شرکت برتر کشور رتبه ۵۲ را در اختیار دارد و در مجموع بزرگترین هولدینگ دارویی کشور است. همچنین این شرکت بزرگترین شرکت دارویی بورس اوراق بهادار تهران میباشد.
آرمان شرکت
خانواده بزرگ داروپخش با سوابق درخشان در عرصه صنعت دارو و با مشارکت نیروهای کارآمد، متخصص و متعهد در محیطی پر انگیزه و با بهره گرفتن از دانش و فن آوری روز و نوآوری و افزایش بهره وری از امکانات و منابع موجود می کوشد با :
سرمایه گذاری جدید و حمایت از شرکتهای سرمایه پذیر در عرصه ملی و بین المللی
افزایش منافع سهامداران ، کارکنان و دیگر ذینفعان با عالیترین بازدهی و سودآوری
ارتقاء دانش و خلاقیت سرمایه های انسانی
رعایت ضوابط حفظ سلامت مردم و محیط زیست
طلایه دار صنعت داروی کشور باشد. (Dpholding, 1390)
۳-۳-۲- شرکت سرمایه گذاری البرز
شرکت سرمایه گذاری البرز(سهامی عام) اولین شرکت سرمایه گذاری پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میباشد که هم اکنون ۲۰ شرکت تولیدی و خدماتی را تحت پوشش خود دارد که این شرکتها در ۳ گروه دارویی، شیمیایی و خدماتی تقسیم بندی شده اند. همچنین این شرکت به عنوان یک هولدینگ دارویی شناخته می شود.
شرکت سرمایهگذاری البرز ابتدا با نام شرکت یکدل در سال ۱۳۴۵ طی شماره ۱۱۱۶۸ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران ثبت گردیده و سپس در سال ۱۳۵۰ نوع آن از ً شرکت سهامی به ً شرکت سهامی خاص ً تبدیل گردیده و در ۱۳۵۳ نام شرکت از شرکت سهامی خاص یکدل به شرکت سرمایهگذاری البرز (سهامی خاص) تغییر یافته است. متعاقباً در سال۱۳۵۳ نوع شرکت از ً سهامی خاص ً به ً سهامی عام ً تبدیل گردیده و نام فعلی آن نیز شرکت سرمایهگذاری البرز (سهامی عام) میباشد.
سرمایه ثبت شده شرکت سرمایه گذاری البرز پس از۱۷ مرحله افزایش سرمایه، به مبلغ
۸۵۰۱۰۰۰۰۰ ریال که شامل تعداد ۸۵۰،۱۰۰ هزار سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰ ریال می باشد در پایان سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۸۹ افزایش یافته است.
شرکت سرمایه گذاری البرز پس از افتتاح پروژه سبحان آنکولوژی به عنوان دومین هولدینگ سرمایه گذار در صنعت دارویی کشور و همچنین پیشرو در صنعت داروهای ضد سرطانی و پیشرفته میباشد
موضوع شرکت براساس دومین ماده اساسنامه عبارتست از سرمایهگذاری و مشارکت در شرکتها و مؤسسات تولیدی، بازرگانی، ساختمانی و خرید و فروش سهام آنها و خرید و فروش اوراق بهادار و اوراق قرضه و انجام هر گونه عملیات بازرگانی مجاز مربوط به موضوع شرکت
استراتژیها
الف) بهینه سازی پورتفوی سرمایه گذاریها
ب) بهینه سازی عملیات شرکتهای تابعه
ج) بهینه سازی داراییهای شرکتهای گروه
د) توسعه و اصلاح ساختار منابع انسانی
ه) افزایش تعامل با سهامداران
چشم انداز
سرآمد و نوآور در حوزه فرآورده های سلامت
مأموریت
مدیریت بهینه شرکتهای تابعه
فعالیت در عرصه های فناوریهای پیشرفته و نوین
ایجاد زنجیره خلق ارزش اقتصادی (از تأمین و تولید مواد اولیه تا عرضه مستقیم به مشتری نهایی)
ایجاد بسترها و زمینه های رقابتی مؤثر (نام تجاری یا برند، قیمت مناسب و تنوع محصول)
گسترش قلمرو به سطح ملی، منطقه ای و جهانی
مشارکت با شرکت های خارجی معتبر در حوزه فعالیت
چارت سازمانی
شکل ۳‑۴- چارت سازمانی شرکت سرمایه گذاری البرز
۳-۳-۳- هولدینگ پارس دارو
شرکت بایر فارما ایران در سال ۱۳۳۹ توسط شرکت بایر آ.گ (BAYER A.G) آلمان، به عنوان نخستین شعبه یک شرکت چند ملیتی دارویی در ایران تأسیس و در سال ۱۳۴۱ به بهرهبرداری رسید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷، اداره شرکتهای دارویی چند ملیتی از جمله بایر فارما ایران در تیر ۱۳۵۹ به مدیران منتخب دولت واگذار گشته و شرکت تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران، تحت نام پارس دارو - سهامی خاص قرار گرفت.
در سال ۱۳۶۳ طی موافقتی که بین سازمان صنایع ملی ایران و شرکت بایر آ.گ آلمان صورت پذیرفت، مالکیت ۲۵/۷۶ درصدی شرکت بایر به سازمان صنایع ملی ایران انتقال یافت. از این زمان با یک دیدگاه بلندمدت، برنامههای بهسازی و گسترش ظرفیت و شرایط تولید را طرحریزی نمود.
سرمایهگذاری ۶۴ درصدی در ساخت کارخانه داروسازی فارابی در اصفهان و بهرهبرداری از آن در سال ۱۳۷۳، موفقیت شایان توجهی برای حفظ و ارتقاء وضعیت مالی بود. در سال ۱۳۷۴ با تغییر وضعیت از سهامی خاص به سهامی عام، وارد بورس اوراق بهادار تهران شد.
سپس سیستم مدیریت یکپارچه (IMS[61]) را براساس استانداردهای ISO 9001 ، ISO 14000 و OHSAS 18001 در شرکت مستقر کردند. با بهره گرفتن از تحقیقات علمی و فنآوریهای مناسب تولید دارو و با در نظر گرفتن عوامل کلیدی کیفیت، ایمنی و بهداشت، محیط زیست، CGMP ، GLP و بهرهوری، محصولات تولیدی خود را با بهترین تأثیر درمانی به موقع در دسترس سلامت و بهداشت جامعه قرار دادند و کیفیت را در هر فعالیت، سرلوحه کار قرار می دهند. برای این منظور، مواد اولیه دارویی را از تولیدکنندگان بینالمللی معتبر تهیه نموده و همه فعالیتهای تولیدی از مرحله گرانولاسیون تا بستهبندی و شرینک را بر اساس استانداردهای FDA و WHO و براساس BP، USP و EP مدیریت مینمایند.
مشتریان و مصرفکنندگان محصولات دارویی به دو عامل بیشترین توجه را دارند، “دسترسی سریع و تأثیر درمانی” و مصرفکنندگان فرآوردههای دارویی نمیتوانند منتظر بمانند، آنها نیازمندند و این نگرانی همیشگی است.
فرم در حال بارگذاری ...