وبلاگ

توضیح وبلاگ من

منابع پایان نامه درباره :بررسی عوامل مرتبط با شرکت در انتخاب استراتژی های ورود به بازار بین ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

کای اسکوئر هنجار شده ؛ NC :
پیش از معرفی این شاخص بایستی شاخص کای اسکوئر را معرفی نماییم.
کای اسکوئریک مقدار کای اسکوئر با درجه آزادی مشخص که به لجاظ آماری معنادار است، نشان می دهد که ماتریس های واریانس- کواریانس مشاهده شده و برآورد شده متفاوتند. به بیان دیگر محقق مایل به دستیابی به مقادیری از آماره کای دو است که کوچکتر از مقدار جدول کی دو باشد یعنی از نظر آماری معنادار نباشد.
سه روش برآورد برای محاسبه این آماره بکار برده می شود. روش حداکثر درستنمایی(ML)، حداقل مربعات تعمیم یافته(GLS) و حداقل مربعات غیر وزنی(ULS). هریک از این روش ها شرایط و همچنین مزایای خاص خود را دارا هستند. آماره کای دو از رابطه مقابل محاسبه می شود :
دانلود پایان نامه
در این رابطه F با توجه به سه روش ذکر شده با بهره گرفتن از روابط زیر قابل محاسبه می باشد:
درجه آزادی نیز برابر df=0.5p(p+1)-t می باشد.
در این روابط t تعداد کل پارامترهای مستقل برآورد شده، n تعداد مشاهدات، p تعداد متغیرهای مشاهده شده و تحلیل شده و tr اثر ماتریس را نشان می دهند.
و اما در مورد شاخص کای دو هنجار شده، یورسکوگ(۱۹۶۹) پیشنهاد کرد که آماره کی دو به کمک درجه آزادی آن به منظور ارزیابی برازش مدل اصلاح شود. به این ترتیب می توان دو نوع از مدل های نامناسب را تعیین کرد : الف) مدلی که فرامشخص است. ب) مدلی که با داده های مشاهده شده برازش نداشته و نیاز به بهبود دارد. شاخص کای دو هنجار شده از تقسیم آماره کی دو بر درجه آزادی آن محاسبه می شود.
شاخص برازش مقتصد؛ PFI:
شاخص برازش مقتصد به عنوان یکی از شاخص های برازش، اصلاح شده ی شاخص برازش هنجار شده می باشد. این شاخص تعداد درجات آزادی را به حساب می آورد که برای حصول سطح خاصی از برازش بکار می رود.شاخص های برازش مقتصد برای مقایسه مدل ها با درجات آزادی متفاوت مورد استفاده قرار گرفته و براساس رابطه زیر محاسبه می شود :
مقادیر مربوط به مدل تحت فرض صفر با عبارت Mull و مدل تحت فرض مقابل با model مشخص شده اند.
معیار اطلاع آکائیک :
معیار اطلاع آکائیک برای مقایسه مدل هایی با تعداد متفاوتی از متغیرهای پنهان بکار می رود. این شاخص به دو شیوه محاسبه می شود :

شاخص آکائیک همزمان برازش مدل (تشابه ماتریسهای S و) و اقتصاد مدل را نشان می دهد.
۳-۱۴- محدودیت های پژوهش
آنچه که مسجل است عموما” در هر نوع پژوهش علمی محدودیت هایی به عنوان عامل بازدارنده یا تقلیل دهنده سرعت و نحوه پردازش پژوهش به تأنی آشکار می گردند .
از عمده ترین ارکان تحقیق و پژوهش دسترسی به آمار و اطلاعات است. در این زمینه مشکلاتی وجود دارد که موجب شده خدمات تحقیقاتی از قبیل دسترسی به کتب، مجلات، آمار، بانک های اطلاعاتی و … در کشور به راحتی ممکن نباشد. بخشی از این مشکل ناشی از فقدان یا کمبود هر یک از خدمات تحقیقات فوق است و از سوی دیگر فرهنگ غلط، سبب خصوصی تلقی کردن این موارد شده و در نتیجه افراد و مؤسسات به نوعی از انتقال یافته های خویش به دیگران خودداری می­ کنند. از سوی دیگر متغیرهای ناخواسته که ممکن است حاصل طرح ها و روش­های ویژه­ای باشند که در تحقیق بکارگرفته می­شوند، غالبا به گونه های مختلف، اعتبار درونی و بیرونی تحقیق را به مخاطره می اندازند. باید آگاه بود که در تحقیقات علوم رفتاری، کنترل یا حذف کامل این نوع عوامل غیر ممکن است.
این پژوهش نیز به فراخور موضوع خود و اطلاعات مورد نیاز آن دارای محدودیت هایی از جمله موارد ذیل بوده است .
ـ زمان بر بودن طی شدن مراحل اداری دریافت مجوز جهت بخش پرسشنامه که زمان بندی محقق را برای انجام تحقیق با مشکل مواجه کرد.
- کمبود مطالعه ی انجام شده در ارتباط با موضوع و یا مشابه آن در داخل کشور
- عدم همکاری لازم برخی افراد واجد شرایط در پاسخگویی به پرسشنامه ها به علت ملاحظات سیاست کاری ، مدیریتی و البته محرمانه
- محدودیت ذاتی پرسشنامه که ممکن است دستیابی به نتایج واقعی را با خلل مواجه کند و عدم استرداد آنها در زمان مقرر.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ - مقدمه
تجزیه و تحلیل داده‌ها فرایند چند مرحله ای است که طی آن داده‌هایی که از طریق به‌کارگیری ابزارهای جمع آوری در نمونه (جامعه) آماری فراهم آمده‌اند، خلاصه، کد بندی و دسته بندی و در نهایت پردازش می‌شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیل‌ها و ارتباط بین این داده‌ها به منظور آزمون فرضیه‌ها فراهم آید. در واقع تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی می‌باشد: ابتدا شرح و آماده سازی داده های لازم برای آزمون فرضیه‌ها، سپس تحلیل روابط میان متغیرها و در نهایت مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایجی که از فرضیه‌ها انتظار داشتند.
تجزیه و تحلیل اطلاعات از اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش‌های تحقیق محسوب می‌شود. داده های خام با بهره گرفتن از نرم افزار آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار می‌گیرند.
برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده آمار تحلیلی به دو صورت آمار توصیفی و استنباطی مطرح می‌گردد. در ابتدا با بهره گرفتن از آمار توصیفی، شناختی از وضعیت و ویژگی‌های جمعیت شناختی پاسخ دهندگان حاصل گردیده و ادامه در آمار استنباطی این تحقیق و با بهره گرفتن از نرم افزار آموس ۱۸ به بررسی فرضیات تحقیق پرداخته می شود.
۴-۲ - آمار توصیفی
۴-۲-۱ - توصیف ویژگی­های جمعیت شناختی
۴-۲-۱-۱ - جنسیت
جدول (۴-۱) توزیع فراوانی بر حسب جنسیت

 

جنسیت فراوانی درصد
مرد ۲۷۰ ۹۹%


فرم در حال بارگذاری ...

« طرح های پژوهشی انجام شده درباره شناسایی نفوذگران با کمک مفهوم شبکه اجتماعی- فایل ۲مطالب پایان نامه ها درباره بررسی میزان برخورداری دانشجویان مراکز آموزش مجازی ایران از مهارت‌های یادگیری ... »
 
مداحی های محرم