وبلاگ

توضیح وبلاگ من

ارائه مدل مطلوب توسعه زیر ساخت‌های صنعت چرم- فایل ۶۱

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

قوانین
۱۳۰/۰-
مراودات تجاری
۴۳۲/۰
نوآوری
شکل ۱۰-۴ مدل نهایی برای توسعه صنعت چرم
پایان نامه - مقاله - پروژه
همانطور که شکل ۱۰-۴ نشان می دهد کل مدل به صورت آماری مورد تائید می باشد و نشان دهنده این هستند که نیروی انسانی درون سازمانی می تواند ۶۲۴/۰ ، نیروی انسانی برون سازمانی۰۷۹/۰ ، حمایت و پشتیبانی ۱۴/۰ ، نوآوری ۴۳/۰، قوانین و مقررات ۸۶/۰ و تکنولوژی ۱۹۸/۰ می توانند در بهبود توسعه عملکرد صنعت چرم تاثیر بگذارند. تعجب برانگیز است که قوانین و مراودات تجاری به صورت معکوس تاثیر گذار در توسعه صنعت چرم می باشند.
جمع بندی
آمار توصیفی داده ها در این فصل ابتدا به بررسی متغیرهای جمعیت شناختی تحقیق(سن، تحصیلات ،تجربه کاری،تعداد پرسنل مشغول در واحدهای تولیدی …) می پردازد. بخش دوم شامل آمار توصیفی سئوالات پرسشنامه تحقیق است و در بخش سوم آمار تحلیلی تحقیق مطرح گردیده است. مدل نهایی برای توسعه زیر ساخت های صنعت چرم نیز در این فصل آورده شده است.
فصل پنجم:
جمع بندی یافته ها مدل پیشنهادی بحث، تفسیر نتیجه گیری

۵ فصل پنجم:جمع بندی یافته ها مدل پیشنهادی بحث، تفسیر

 

۱-۵ مقدمه

این فصل خلاصه ای از این پژوهش را بیان می کند و بحث درباره نتایجی که در ارتباط با پیشینه تحقیق و تحقیقات مرتبط با آن را بحث می کند. همچنین این فصل مشخص کننده رابطه نتایج این تحقیق با تئوری های مرتبط می باشد و نتایج حاصل از اجزای مدل در صنعت چرم سازی را تحلیل می کند.
هدف این تحقیق یافت مدل مناسبی برای زیر ساخت های صنعت چرم برای بهبود عملکرد سازمان ها می باشد. این تحقیق بر پایه تحقیقات مشابهی که در صنایع مختلف انجام شده بنا گردیده تا به سئوالات تحقیق پاسخ مناسبی داده شود.
۱- مولفه های مدل توسعه زیر ساخت‌های مطلوب صنعت چرم کدام ها هستند؟
۲- بر اساس مولفه های مذکور چه مدلی را می توان برای توسعه زیر ساخت‌های مطلوب صنعت چرم ارائه داد؟
ساختار و متد تحقیق بر اساس روش های متناسب با سئوالات تحقیق طراحی شد و مدل تحقیق ارائه گردید. در این قسمت رابطه بین ساختار زیر بنایی صنعت چرم و عملکرد سازمان ها به صورت کامل درک گردید. ابزار تحقیق که پس از مصاحبه به دست آمد مورد تائید قرار گرفت و به نمونه آماری فرستاده شد. پس از گردآوری اطلاعات و گروه بندی آنها تجزیه و تحلیل انجام گرفت و با توجه به نتایج گرفته شده و خلاصه بندی نتایج از تجزیه و تحلیل داده ها به ارائه پیشنهادات در این فصل می پردازیم.

۲-۵ بحث و تفسیر

مدل پیشنهادی برای توسعه زیر ساخت های چرم با بهره گرفتن از مولفه های استخراجی از مبانی نظری و پیشینه تجربی و مولفه هایی که در پرسشنامه گنجانده شدند در ذیل به بحث و تفسیر در مورد آنها می پردازیم:
۱-۲-۵ منابع انسانی درون سازمانی

 

    • وجود استادان مجرب در دانشکده چرم سازی

 

وجود استادان مجرب آشنا به رشته چرمسازی در دانشکده چرم نقش اساسی و بنیادی در توسعه صنعت چرم ایفا می کند. در حال حاضر به جای اساتید مجرب کارآزموده در رشته چرم اساتید شیمی که به صورت تئوری فرایند تولید چرم را تدریس می کنند و آشنایی محدودی از فرایند عملی در تولید چرم دارند مسئولیت تدریس در دانشکده احتمالی تازه تاسیس و دانشکده قبلی را دارا می باشند.

 

    • آشنایی استادان رشته چرم سازی از تکنولوژی نوین دنیا

 

با توجه به شکاف موجود بین صنعت و دانشگاه در تمام صنایع، صنعت چرم نیز از این استثناء مبری نمی باشد و به طبع آن استادان مدرس در دانشکده چرم از علم نوین و روش های تولید به روز چرم اطلاعات کافی و جامعی ندارند.

 

    • بهره گیری از متخصصان و تکنسین های چرم سازی داخلی

 

در حال حاضر صنعت چرم به علت کمبود نیروی متخصص و تکنسین های مجرب در صنعت چرم سازی مجبور به استفاده از نیروی متخصص غیر مجرب که توان تولید محصولات چرمی قابل رقابت در سطح جهانی را دارا نمی باشند هستند.

 

    • بهره گیری از متخصصان و تکنسین های چرم سازی خارجی

 

بهره گیری از متخصصان و تکنسین های خارجی در پیشرفت و توسعه صنعت چرم نقش به سزایی ایفا می کند، ولی متاسفانه به علت وجود برخی مسائل دست و پاگیر موجود در واردات مواد اولیه و یا بهره گیری از تکنسین های خارجی این امر به آسانی امکان پذیر نمی باشد.

 

    • آموزش حرفه ای کارگران مشغول در چرم سازی

 

از آنجایی که اکثر کارگران و پرسنل مشغول در واحدهای چرم سازی فاقد آموزش های حرفه ای لازم در زمینه چرم سازی می باشند موجب خسارت های غیر قابل جبران به صنعت می شوند که در صورت برنامه ریزی دقیق برای آموزش این افراد گام مهمی در توسعه زیر ساخت های صنعت چرم می توان برداشت.

 

    • سطح سواد مدیران مشغول در چرم سازی

 

هم اکنون مدیران مشغول در واحد های تولیدی چرم از سواد در امور مالی، مدیریتی، تولیدی و زیربنایی برای یک واحد تولیدی برخوردار نمی باشند و به علت وجود مشغله های زیاد رغبتی برای یادگیری نیز از خود نشان نمی دهند.


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود فایل های پایان نامه با موضوع شیوه های پند و اندرز در آثار سعدی با تأکید ...بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت۹۲ COX-2، ... »