وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود مطالب درباره بررسی ارتباط بین تهییج طلبی و خستگی صنعتی با در نظر گرفتن متغیر ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

پس از انجام مطالعات کتابخانه‌ای و مشاوره با اساتید فن، مدل مورد استفاده برای این تحقیق انتخاب گردید.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
در این راستا، از سه پرسشنامه‌ای استخراج استفاده شد؛ به منظور طراحی پرسشنامه، با مطالعه ادبیات و پیشینه تحقیق های انجام شده و با راهنمایی و اعمال نظرات اساتید محترم راهنما و مشاور پرسشنامه های زیر برای پیمایش پارامترهای مورد بررسی استفاده شد:
الف- پرسشنامه تهییج طلبی زاکرمن با تغییرات بسته به فرهنگ با ۴۰ سوال (نحوی، ۱۳۸۷)
ب- پرسشنامه خستگی شغلی “لی[۱۰۰]” با ۱۷ سوال (لی، ۱۹۸۶)
ج- پرسشنامه سنجش ادراک زمان که از مقاله “بررسی اثر سن بر ادراک زمان از “ویتمن[۱۰۱] و لنهوف[۱۰۲]” استخراج گردید. (ویتمن و لنهوف، ۲۰۰۵)
با توجه به ماهیت پژوهش حاضر برای جمع آوری داده ها از ابزار پرسشنامه استفاده شده است. در طراحی پرسشنامه از طیف ۵ تایی لیکرت استفاده شده است.
۳-۹ مقیاس اندازه گیری پژوهش
در متغیرهای تحقیق از مقیاس ترتیبی استفاده شده است که کیفی می باشند و در هر سوال مربوط به هر متغیر یک صفت درجه بندی شده است.
۳-۱۰ طیف های اندازه گیری پژوهش[۱۰۳]
برای سنجش دو پارامتر “ادراک زمان” و “خستگی شغلی” در دو قسمت پرسشنامه طیف از گرایش کاملاً مخالف تا گرایش کاملاً موافق کشیده شده است. محقق می تواند به هریک از قسمت های طیف شماره هایی از ۱ تا ۵ اختصاص دهد. برای سنجش متغیر “تهییج طلبی” از طیف دو قطبی مخالف یکدیگر استفاده شده است.
۳-۱۱ روایی یا اعتبار پژوهش[۱۰۴]
یک شاخص مقدماتی و حداقل از روایی محتوایی است. روایی نمایی مواردی را که انتظار می­رود یک مفهوم را اندازه ­گیری کنند، نشان می­دهد آن‌ها ظاهر مفهوم را می­سنجند و به نظر می­رسد مفاهیم را اندازه ­گیری می­ کنند (خاکی؛ ١٣۸۴، ص٢۸۹).
در روایی ظاهری در واقع بررسی می­کنیم که آیا متخصصین تأیید می­ کنند که، ابزار همان چیزی را که از نام آن استنباط می­ شود، می­سنجد؟ (خاکی؛ ١٣۸۴، ص٢۹٠)
پرسشنامه های استفاده شده در این تحقیق از از سه پرسشنامه استاندارد از سه منبع زیر تهیه گشته است:
الف- پرسشنامه تهییج طلبی زاکرمن با تغییرات بسته به فرهنگ با ۴۰ سوال (نحوی، ۱۳۸۷)
ب- پرسشنامه خستگی شغلی “لی” با ۱۷ سوال (لی، ۱۹۸۶)
ج- پرسشنامه سنجش ادراک زمان “ویتمن و لنهوف” با ۲۶ سوال (ویتمن و لنهوف، ۲۰۰۵)
به منظور سنجش روایی ، پرسشنامه و محتوای آن تحت بررسی اساتید محترم راهنما و مشاور قرار گرفته، سپس در میان یک گروه کنترل ۳۰ نفر از کارشناسان مربوطه پخش شده است و نظرات آنان اخذ و پس از جرح و تعدیل نزد خبرگان تغییرات متناسب برای روا کردن پرسشنامه انجام شده است.
۳-۱۲ پایایی[۱۰۵] یا صحت تحقیق
در این روش پژوهش برای سنجش پایایی داده ها از روش سازگاری درونی استفاده می شود. مهم ترین شاخص سازگاری درونی آزمون آلفای کرونباخ است، که نشان می دهد سئوالات آزمون تا چه حد توانایی یا خصیصه واحدی را اندازه گیری می کنند. رقم ۷/۰ به بالا برای پذیرش اعتبار پذیرفتنی است(خاکی،۱۳۸۷). این آزمون در مورد سئوالاتی به کار می رود که مجموعاً یک مفهوم را اندازه گیری می کنند. این روش برای محاسبه هماهنگی درونی ابزار اندازه گیری از جمله پرسشنامه ها یا آزمون هایی که خصیصه های مختلف را اندازه گیری می کند بکار می­رود. برای محاسبه ضریب آلفای کرونباخ ابتدا باید واریانس نمره ­های هر زیر مجموعه سؤال های پرسشنامه (یا زیر آزمون) و واریانس کل را محاسبه نمود. سپس با بهره گرفتن از فرمول زیر مقدار ضریب آلفا را محاسبه کرد.

که در آن:
J = تعداد زیر مجموعه سؤال­های پرسشنامه یا آزمون
= واریانس زیر آزمون j ام
= واریانس کل آزمون
اعتبار پرسشنامه با استفاده ازبسته نرم‌افزاری SPSS نسخه ۱۸ تحت ویندوز محاسبه گردید. در جدول ۳-۲ مقادیر آلفا برای هر مقیاس مورد استفاده در پرسشنامه به تفکیک آورده شده است:
جدول۵-۳- محاسبه اعتبار پرسشنامه توسط آلفای کرونباخ

 

سازه تعداد پاسخگویان مقدار آلفا
تهییج طلبی ۱۵۰ ۸۱/۰
هیجان خواهی ۱۵۰ ۸۲/۰


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود مطالب در مورد بررسی امکان سنتز مشتقات بیس کومارین با استفاده از ...نگارش پایان نامه در مورد پایان نامه_۶ »
 
مداحی های محرم