وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود مطالب پایان نامه ها در رابطه با بررسی اثرات استخلاف آلکیل بر خواص ساختاری و الکترونی پلی ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۷/۶۷۰-

 

۹/۶۷۰-

 

PrTh

 

 

 

۹/۷۰۹-

 

۳/۷۱۰-

 

BTh

 

 

 

۳/۷۴۹-

 

۶/۷۴۹-

 

PtTH

 

 

 

۶/۷۸۸-

 

۹/۷۸۸-

 

HzTh

 

 

 

۵-۳- محاسبات الیگومر­ها
اولین قدم در محاسبات الیگومر­ها این است که آرایش مونومر­های آلکیل تیوفن در کنار یکدیگر در زنجیر الیگومر مشخص گردد. قبلاً اشاره شد که مطالعات انجام گرفته روی زنجیر­های منظم و تصادفی نشان داده است که رسانایی زنجیر­های منظم از زنجیر­های تصادفی بیشتر است و حتی به چندین برابر اختلاف هم می­رسد. بنابراین واضح است که توجه ما به سمت زنجیر­های منظم جلب خواهد شد. اما در بین زنجیر­های منظم نیز آرایش­های متفاوتی از مونومر­ها در زنجیر وجود دارد. پرسشی که در این­جا مطرح خواهد بود این است که محاسبات باید روی کدام یک از این آرایش­ها انجام گیرد. روشن است که بهتر است که همه آرایش­ها بررسی شوند و محاسبات برای هرکدام به طور کامل انجام گیرد. اما باز هم همان چالشی که در ابتدای فصل به آن اشاره شد یعنی محدودیت امکانات و زمان وجود دارد، پس ما مجبور هستیم که دست به انتخاب بزنیم.
پایان نامه - مقاله - پروژه
از بین سه ایزومر شکل ۳-۱ به نظر می­رسد که ایزومر TT پایدارتر باشد و کمترین پایداری را ایزومر HH داراست. علت این است که در ایزومر TT استخلاف­ها در دورترین حالت نسبت به یکدیگر قرار می­گیرند پس کمترین اثرات فضایی و فشار زاویه­ای را تحمل می­ کنند و لذا پایدارتر هستند. اما در HH استخلاف­ها نزدیک­ترین حالت را نسبت به یکدیگر دارند و ممانعت فضایی و فشار زاویه­ای زیادی را تحمل می­ کنند و پایداری کمتری دارند. محاسبات انجام شده نیز چنین پیش ­بینی را تایید می­ کند. در جدول ۵-۷ نتایج محاسبات دیمر­های ۳-متیل­تیوفن آمده است.
جدول ۵- ۷- محاسبه انرژی­های الکترونی سه ساختار متفاوت دیمر­های ۳- متیل­تیوفن (بر حسب هارتری).

 

 

Eele (B3LYP/6-31G**)

 

Eele (HF/6-31G**)

 

Dimers

 

 

 

۴۶۵/۱۱۸۳-

 

۵۲۲/۱۱۷۹-

 

HH

 

 

 

۴۶۷/۱۱۸۳-

 

۵۲۳/۱۱۷۹-

 

HT

 

 

 

۴۶۸/۱۱۸۳-

 

۵۲۴/۱۱۷۹-

 

TT

 

 

 

با اضافه شدن یک مونومر به دیمر ایزومر­های مختلفی قابل حصول است که در شکل۳-۲ نشان داده شده است. دو تا از محتمل­ترین ساختار­ها TT-HT وHT-HT می­باشند که انرژی الکترونی محاسبه شده برای آن­ها در جدول ۵-۸ مقایسه شده است.
جدول ۵- ۸- محاسبه انرژی­های الکترونی دو ساختار متفاوت تریمر­های ۳- آلکیل­تیوفن (بر حسب هارتری).


فرم در حال بارگذاری ...

« راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی درباره : آثار و محدودیت های حقوقی اسناد مالکیت ثبت ...راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی درباره بررسی علل رقابت‌های مثبت و منفی و تأثیر آن بر امنیت ... »
 
مداحی های محرم