وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود منابع تحقیقاتی برای نگارش مقاله بررسی رابطه بین اندازه شرکت، زمان بندی و مدیریت سود ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۰۲۳/۰

 

۲۵۴/۲-

 

۰۹۴/۰-

 

LEVit

 

 

 

۰۱۲/۰

 

۱۱۳/۳-

 

۴۰۵/۰-

 

GROWTHit

 

 

 

۰۰۹/۰

 

۶۱۵/۲-

 

۱۲۳/۰

 

ASSINit

 

 

 

۴۵۶/۰

 

۷۴۵/۰-

 

۰۳۴/۰-

 

ΔOIPSit

 

 

 

نتایج تحلیل آماری در خصوص اعتبار الگوی رگرسیونی در بخش اول جدول فوق آمده است. ضریب تعیین مدل رگرسیونی ۱۲۲/۰ می باشد و حاکی از این که این مدل توانسته است ۲/۱۲ درصد از تغییرات در جریان نقد آزاد شرکت­های نمونه آماری در طول دوره پژوهش را از طریق متغیرهای مستقل و کنترلی تبیین نماید. همچنین، نتایج نشان می دهد که آماره دوربین واتسون بین ۵/۱ تا ۵/۲ بوده و بنابراین، بین خطاهای الگوی رگرسیونی خود همبستگی شدیدی وجود ندارد و عدم وجود خود همبستگی بین خطاها، بعنوان یکی از فرض­های اساسی رگرسیون در خصوص مدل برازش شده، پذیرفته می­ شود. سطح معنی داری آماره F برای مدل کمتر از سطح خطای آزمون(۰۵/۰=α ) است و درنتیجه رگرسیون برآورد شده به لحاظ آماری معنی­دار و روابط بین متغیرهای تحقیق، خطی می­باشد. پس از بررسی اعتبار مدل کلی رگرسیون، در جهت تصمیم گیری در خصوص فرضیات، ضرایب هر یک از متغیرهای مستقل موردنظر قرار می­گیرد.
دانلود پایان نامه
نتایج تحلیل واریانس رگرسیون (ANOVA)، که براساس آماره F درخصوص آن تصمیم گیری می شود؛ برای الگوی برازش داده شده در آزمون فرضیه فرعی اول در دو ستون آخر جدول ۴-۴ آمده است. فرضیه ­های آماری مربوط به تحلیل آماره F بصورت ذیل می باشد.
H0 : βi=0الگوی رگرسیونی معنی دار نیست
H1: βi≠۰ الگوی رگرسیونی معنی دار است
سطح معنی داری آماره F برای مدل کمتر از سطح خطای آزمون(۰۵/۰=α ) است و درنتیجه فرض H0 فوق رد می­ شود و رگرسیون برآورد شده به لحاظ آماری معنی دار و روابط بین متغیرهای تحقیق، خطی می باشد. پس از بررسی اعتبار مدل کلی رگرسیون، در جهت تصمیم گیری در خصوص فرضیات، ضرایب هر یک از متغیرهای مستقل موردنظر قرار می­گیرد.
۴-۶-۱ آزمون فرضیه دوم
*- در رابطه با متغیر سودپیش­بینی نشده قبل از مدیریت سود؛ سودپیش­بینی نشده قبل از مدیریت سود بر مدیریت سود شرکت­ها تاثیرگذار است. نتایج ارائه شده در جدول ۴-۵ نشان می­دهد که ضریب برآورد شده برای متغیر PreAEMUIit که تاثیر سودپیش­بینی نشده قبل از مدیریت سود بر مدیریت سود را نشان می­دهد؛ بمیزان ۱۸۵/۰ و با سطح معناداری ۰۱۸/ ۰ می­باشد که کمتر از از ۰۵/۰ (سطح خطای آزمون) است. این یافته نشان می­دهد که بین متغیرهای مذکور ارتباط مستقیم و معنادار وجود دارد. بر این اساس، می توان دریافت که سودپیش­بینی نشده قبل از مدیریت سود بر مدیریت سود شرکت­ها تاثیر مثبت داشته است.
*- در رابطه با متغیر اهرم مالی میزان اهرم مالی بر مدیریت سود تاثیرگذار است. نتایج ارائه شده در جدول ۴-۴ نشان می­دهد که ضریب برآورد شده برای متغیر GROWTHit که تاثیر اهرم مالی بر مدیریت سود را نشان می دهد؛ بمیزان ۱۵۰/۰- و با سطح معناداری ۰۰۷/۰ می باشد. این یافته نشان می دهد که بین متغیرهای مذکور ارتباط معکوس و معنادار وجود دارد. بر این اساس، می توان دریافت که اهرم مالی بر مدیریت سود تاثیر منفی داشته است. به عبارت­دیگر، شرکت­های دارای سطح بدهی بالاتر، سودآوری کمتری داشته اند.
در فرضیه دوم پژوهش بیان شده است که زمان­بندی بر مدیریت سود شرکت­ها تاثیرگذاراست. نتایج ارائه شده در جدول ۴-۵ نشان می­دهد که ضریب برآورد شده برای متغیر ASSINit که تاثیر زمان­بندی بر مدیریت سود شرکت­ها را نشان می­دهد؛ بمیزان ۱۲۳/۰ و با سطح معناداری ۰۰۹/۰ می باشد که کمتر از ۰۵/۰ (سطح خطای آزمون) است. این یافته نشان می­دهد که بین متغیرهای مذکورارتباط مستقیم(مثبت)، و معنادار، وجود دارد که کمتر از ۰۵/۰ (سطح خطای آزمون) است. این یافته نشان می­دهد که بین متغیرهای مذکور ارتباط معنادار، به لحاظ آماری وجود دارد. بر این اساس، می­توان دریافت که میزان سود عملیاتی بر زمان­بندی فروش دارای­ها اثرمثبت داشته وبا مدیریت سود رابطه مستقیم ومعناداری دارد به عبارت دیگر هرچه میزان سود عملیاتی کاهش پیدا کند زمان­بندی فروش دارای­ها افزایش پیدا کرده بنابراین اگر سود عملیاتی کاهش پیدا کند به خاطر انگیزه­ های مدیریتی، مدیر اقدام به مدیریت سود از طریق فروش دارایی­ های ثابت می­ کنند تا که میزان سود افزایش پیدا کند. این یافته با ادعای مطرح شده در فرضیه دوم که بین زمان­بندی و مدیریت سود رابطه مثبت و معناداری وجود دارد سازگار است و این فرضیه در سطح اطمینان ۹۵% پذیرفته می­ شود.
۴-۷- خلاصه فصل
در فصل حاضر، فرضیات تحقیق مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. هدف اساسی پژوهش حاضر، بررسی ارتباط بین اندازه شرکت، زمان­بندی بر مدیریت سود شرکت­های پذیرفته شده در بازار اوراق بهادار تهران می باشد. در پژوهش حاضر، در راستای بررسی تاثیر متغیر اساسی بر یکدیگر، دو مطرح شد که در این فصل، مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. خلاصه نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری فرضیات در جدول ۴-۷ آمده است.
جدول ۴-۶ خلاصه نتایج حاصل از آزمون فرضیات

 

 

خلاصه فرضیه

 

ضریب متغیر مستقل اساسی

 

سطح معنی داری آزمون

 

نتیجه

 

 

 

فرضیه اول:
بین اندازه شرکت و مدیریت سود ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد.


فرم در حال بارگذاری ...

« تحقیقات انجام شده در رابطه با شناسایی و سنجش قابلیت‌های رهبری کارآفرینانه در سازمان اتوبوسرانی کرج- فایل ...مطالب پایان نامه ها درباره : پرچم های مصلحتی و ثبت کشتی ها در حقوق بیم الملل- فایل ۵ »
 
مداحی های محرم