وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پروژه های پژوهشی با موضوع بررسی میزان اثربخشی سازمانی بر اساس شاخص‌های EFQM در شهرداری ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

تجزیه‌وتحلیل داده‌ها فرآیندی چندمرحله‌ای است که طی آن داده‌هایی که از طریق به‌کارگیری ابزارهای جمع‌ آوری در نمونه یا جامعه آماری فراهم آمده‌اند خلاصه، کدبندی و دسته‌بندی شده و درنهایت پردازش می‌شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیل‌ها و ارتباط‌ها بین این داده‌ها به‌منظور آزمون فرضیه‌ها فراهم آید (خاکی, ۱۳۸۷).
در این پژوهش پس از تهیه پرسشنامه و جمع‌ آوری داده‌ها، با بهره گرفتن از نرم‌افزار SPSS، تحلیل آماری داده‌ها صورت خواهد گرفت. سپس با بهره گرفتن از آزمون‌های فرض آماری، فرضیه‌ها مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار میگیرند.

 

 

فصل چهارم

 

تجزیه‌وتحلیل داده ­ها

 

مقدمه

تجزیه‌وتحلیل به‌عنوان مرحله‌ای علمی از پایه‌های اساسی هر تحقیقی است که به‌وسیله آن کلیه فعالیت‌های تحقیق تا رسیدن به نتایج کنترل هدایت می‌شوند. به‌عبارت‌دیگر تجزیه‌وتحلیل نتایج عبارت از روشی است که به‌وسیله آن کلیه فرایند پژوهش از انتخاب مسئله تا رسیدن به یک نتیجه مورد کنترل قرار می‌گیرد. در تحقیق حاضر همان‌طور که در فصل سوم اشاره شد اطلاعات از طریق پرسشنامه جمع‌ آوری گردید. سؤالات به‌گونه‌ای طراحی ‌شده است که می‌توان هر فرضیه را تجزیه‌وتحلیل کرد. پس از جمع‌ آوری اطلاعات باید آن‌ها را تحلیل نمود. این اطلاعات داده‌هایی هستند که به‌خودی‌خود معنا ندارند. داده‌ها نیز شامل ارقام و مشخصاتی هستند که برای معنی‌دار کردن باید از روش‌های آماری یا غیر آماری به‌منظور دستیابی به هدف تحقیقات یا پژوهش استفاده کرد. در این فصل از اطلاعات به‌دست‌آمده از پرسشنامه به تجزیه‌وتحلیل یافته‌های تحقیق با بهره گرفتن از آمار توصیفی خواهیم پرداخت، جهت آزمون نرمال بودن داده‌ها از کولموگروف-اسمیرنوف، همچنین جهت آزمون فرضیات از میانگین موردانتظار و جهت رتبه‌بندی مؤلفه‌ها از آزمون فریدمن استفاده شده است. برای تجزیه‌وتحلیل این موارد بسته نرم‌افزاری SPSS بکار گرفته شد.
پایان نامه

آمار توصیفی اطلاعات پاسخگویان

 

جنسیت پاسخگویان

با توجه به جدول زیر می‌بینیم که جنسیت ۱۵۷ نفر از پاسخگویان مرد و جنسیت ۳۹ نفر از پاسخگویان زن است.
جدول ‏۴‑۱ فراوانی جنسیت

 

جنسیت فراوانی مطلق درصد فراوانی
مرد ۱۵۷ ۸۰٫۱
زن ۳۹ ۱۹٫۹
جمع ۱۹۶ ۱۰۰%

شکل ‏۴‑۱ فراوانی جنسی

سن پاسخگویان

با توجه به جدول زیر می‌بینیم که سن ۲۰ نفر از پاسخگویان (۱۰ درصد) بین ۲۰ تا ۳۰ سال، سن ۶۹ نفر (۳۵ درصد) بین ۳۰ تا ۴۰ سال و سن ۷۸ نفر (۴۰ درصد) بین ۴۰ تا ۵۰ سال و همچنین سن ۲۹ نفر (۱۵ درصد) از پاسخگویان ۵۰ سال و بیشتر است.
جدول ‏۴‑۲ فراوانی سن


فرم در حال بارگذاری ...

« راهنمای نگارش مقاله با موضوع مکان‌یابی بهینه دفن پسماندهای جامد شهری بر اساس معیارهای هیدروژئومورفولوژیکی ...مطالب درباره تاثیر فرهنگ کیفیت محوری بر رضایت مشتریان در بانک کشاورزی استان ... »
 
مداحی های محرم