وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پژوهش های پیشین درباره کاهش انحراف فرکانس یک ریزشبکه متصل به شبکه اصلی با ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

E*

 

 

 

ZR

 

NS

 

NB

 

NB

 

NB

 

NB

 

 

 

PS

 

ZR

 

NS

 

NB

 

NB

 

NS

 

 

 

PB

 

PS

 

ZR

 

NS

 

NB

 

Z

 

 

 

PB

 

PB

 

PS

 

ZR

 

NS

 

PS

 

 

 

PB

 

PB

 

PB

 

PS

 

ZR

 

PB

 

 

 

جدول ۲-۲ : پایگاه قواعد کنترل کننده فازی
در واقع سیستم­های فازی سیستم­هایی هستند که مبتنی بر قواعدند و فرمول ریاضی مشخصی ندارند. اساس سیستم­های فازی یک مجموعه اطلاعات شامل قواعدی به صورت اگر- آنگاه می باشد [۷۱] . امروزه تئوری­های مختلف کنترلی بسیار گسترده شده ­اند و هر کدام از تئوری­ها به نوبه خود توانایی پاسخ گویی به نیازهای یک مهندس کنترل را دارند. اما این پاسخگویی الزاما مقرون به صرفه نیست. به همین خاطر در زمینه ­های مختلف طراحی از روش­های مختلف کنترلی استفاده می­ شود.به عنوان مثال هنگامی که از دینامیک سیستم اطلاع چندانی در دسترس نیست از کنترل­ کننده فازی استفاده می­ شود چرا که این نوع کنترل­ کننده را می توان تنها بر اساس تجربیات شخصی آشنا به سیستم و بدون نیاز به مدل سیستم طراحی نمود [۷۲] .
این خاصیت یکی از امتیازات کنترل فازی محسوب می شود. اما همین ویژگی دامنه کاربرد کنترل فازی را به سیستم­هایی که در مورد آنها تجربه کافی کسب شده باشد محدود می­ کند. در حقیقت برای این نوع طراحی لازم است که یک شخص هوشمند مدت­ها با یک سیستم کار کرده باشد تا در مورد آن اطلاعات کافی بدست آورد و می­توان به نوعی گفت که شخص هوشمند مدل سیستم را بدست آورده است و بر اساس آن کنترل مطلوب را ابراز می­دارد، از طرفی دیگر در مواردی اطلاعات شخص مجرب کافی نیست و بنابراین داشتن یک تصویر کلی از مدل سیستم می ­تواند کمک بزرگی در تعیین کنترل مطلوب فازی بکند. از این رو در بعضی موارد با بهره گرفتن از کنترل کیفی یک کنترل کننده طراحی شده بر اساس مدل نه چندان واقعی از سیستم، مدل سیستم شناسایی می­ شود یا در مورد سیستم­هایی که خاصیت غیر خطی شدید دارند طراحی کنترل کننده خطی چندان مناسب نیست چرا که برای بدست آوردن پاسخ مطلوب در نقطه کار معین بدون از دست دادن پایداری (داشتن مقاومت مطلوب)درجه کنترل کننده بسیار بالا می­رود. شباهت کنترل کننده­ های فازی و کلاسیک آن است که هردو دنبال حل مساله یکسانی یعنی کنترل یک فرایند می­باشد و دیگر آن که ابزارهای ریاضی جهت تحلیل سیستم­های طراحی شده برای هردو یکسان می­باشد. تفاوت عمده­ای که بین این دو کنترل­ کننده وجود دارد این است که کنترل کننده کلاسیک برای طراحی کنترل­ کننده از مدل ریاضی فرایند به عنوان پایه و اساس استفاده می­ کند. در حالی که اساس منطق فازی برای طراحی کنترل کننده تجربیات فرد خبره می­باشد [۷۳] , [۷۵] .
پایان نامه - مقاله - پروژه
به طور کل استفاده از کنترل کننده­ های فازی در سیستم های کنترل، به علت عدم قطعیت بزرگ یا تغییرات نامعلوم در پارامترها و ساختار سیستم می­باشد، که با بهره گرفتن از یک کنترل تطبیقی در کنار آن کارایی سیستم ثابت نگه داشته می­ شود.
۲-۱۶ الگوریتم بهینه­سازی ازدحام ذرات
برای برخی از حیوانات که به صورت گروهی زندگی می­ کنند از جمله دسته­های ماهی رفتارهای پیچیده­ای به هنگام حرکت قابل مشاهده هستند. این در حالی است که هر کدام که از اعضای جمع به اطلاعات محدودی دسترسی دارند و فقط از موقعیت عده­ای اندکی از همسایگانشان خبر دارد. به عنوان مثال یک دسته از ماهی­ها همان طور که در شکل(۲-۱۲) دیده می­ شود، می­توانند خطر یک شکارچی را دفع کنند. در ابتدا گروه به دو قسمت تقسیم می­ شود و سپس از نو ساخته می­ شود. اما در حالتی، نزدیکی و فشردگی کل جمع از طرف همه ماهی­ها کنترل می­شوند[۹۱].
شکل ۲-۱۲: یک گروه از ماهی­ها که خطر یک شکارچی را پشت سر می­گذارند
در چنین مجموعه ­ای هر کدام از حیوانات فقط از چند قانون ساده تبعیت می­ کنند و رفتار پیچیده که در کل جمع قابل مشاهده هستند، چیزی جز ترکیب این قوانین ساده نیستند. هر کدام از ماهی­ها در یک دسته، از موقعیت، جهت حرکت و سرعت ماهی­های نزدیکش خبر دارد و با بهره گرفتن از این اطلاعات و پیروی از چند قانون ساده، خود را با جمع تطبیق می­دهد [۹۲-۹۳].
در شکل(۲-۱۳) چهار نمونه از الگوهای موجود در طبیعت مشاهده می­ شود. نمونه (الف) طرح پوست یک زرافه را نشان می­دهد. طرز چینش و تقسیم ­بندی در پوست زرافه، با چند قانون ساده قابل بیان است. نمونه(ب) نظم موجود در بخش مرکزی گل آفتابگردان را نشان می­دهد. مارپیچی که دانه­ های گل آفتاب گردان تشکیل می­ دهند، با یک سری فیبوناچی قابل توصیف است. نمونه­های (پ) و(ت) نیز مربوط به عملکرد جمعی پرندگان و ماهی­ها هستند که با وجود تمام پیچیدگی­هایشان از ترکیب و تکرار چند قانون ساده ساخته شده ­اند. در تمام این مثال­ها ترکیب و تکرار چند قانون ساده باعث ایجاد یک نظم پیچیده شده است. در نمونه­های (پ) و (ت) قوانینی برای حرکت وجود دارند. اما در دو نمونه اول فقط قوانین برای طرز چینش قابل توصیف هستند.

(الف) (ب)


فرم در حال بارگذاری ...

« فایل ها درباره وسواس، احکام و آثار آن- فایل ۳۳پروژه های پژوهشی دانشگاه ها درباره رویینی- فایل ۵ »
 
مداحی های محرم