وبلاگ

توضیح وبلاگ من

راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی درباره : طراحی پروسه چیـدن و بسته بنـدی توت فرنگـی- فایل ۷

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

-صدمات مکانیکی: به ازاء هر ۱درصد صدمات مکانیکی ۱نمره منفی جمعا ۱۰نمره منفی برای ۱۰درصد صدمات مکانیکی
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
-کپک زدگی: توت فرنگی باید عاری از هر گونه کپک زدگی باشد.
-باقیمانده سموم: باقیمانده سموم نباید از مقادیری که توسط مراجع ذیصلاح تعیین می شود و تجاوز کند که در حال حاضر مرجع تعیین کننده آن موسسه آفات و بیماریهای گیاهی و ضمنا این آزمایش با تقاضای خریدار یا فروشنده انجام می شود.
توضیح: پس از تعیین نمره منفی هر عامل نمره های منفی را با هم جمع کره و از عدد ۱۰۰کم میکنیم تا نمره مثبت نمونه معلوم شود.
علت کسر کردن نمره های منفی از عدد ۱۰۰اینستکه جمع نمره های منفی نمونه قابل قبول استاندارد ۱۰۰خواهد بود. و مفهوم مخالف آن اینستکه اگر توت فرنگی عاری از هر گونه عیب باشد نمره مثبت آن ۱۰۰خواهد بود و هر اندازه که عیب داشته باشد به همان نسبت نمره مثبت آن از ۱۰۰کمتر خواهد شد. بدین لحاظ جمع نمره های منفی از عدد ۱۰۰کسر می شود.
توت فرنگی برحسب نمره مثبتی که بدست می آورد به درجات زیر تقسیم می گردد.
- درجه یک: توت فرنگی هائی که امتیاز آن بیش از ۹۰باشد
- درجه دو: توت فرنگی هائی که امتیاز آن بیش از ۷۰تا ۹۰و شامل آن باشد.
- درجه سه: توت فرنگی هائی که امتیاز آن بیش از ۴۰تا ۷۰و شامل آن باشد.
- درجه چهار: توت فرنگی هائی که امتیاز آن بیش از صفر تا ۴۰و شامل آن باشد.
۳-۶- بسته بندی :
- موادی که در بسته بندی توت فرنگی بکار می رود باید خشک، تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد.
- بسته بندی می تواند در قوطی مقوائی یا جعبه های چوبی انجام گیرد. ابعاد و وزن خالص بسته های محتوی محصول با توافق خریدار و فروشنده تعیین می شود. بسته ها باید سوراخ یا شکاف جهت تهویه داشته باشند.
۳-۸- نشانه گذاری:
- روی هر بسته حاوی توت فرنگی باید اطلاعات زیر بزبان فارسی و در صورت صدور به زبان انگلیسی و یا زبان کشور خریدار نوشته شود.
- نام و نوع محصول،وزن خالص به کیلوگرم، نام و تولید کننده و یا بسته بندی کننده،عبارت محصول ایران
- نمونه برداری
نمونه برداری باید طبق استاندارد ملی ایران شماره ۶۲۲(روشن نمونه برداری میوه ها و سبزیهای تازه) صورت گیرد حداقل نمونه آزمایشگاهی باید حاوی ۲۵۰۰عدد توت فرنگی باشد.
- آفت زدگی: ۲۰۰۰عدد توت فرنگی بند ۹- ۲را از نظر وجود اثار آفت زدگی معاینه کرده و توت فرنگی های آفت زده شمارش کنید و کنار بگذارید (n1) سپس ۲۰۰عدد از توت فرنگی های باقیمانده را بطور تصادفی برداشت و با کارد باز کرده و داخل آنرا از نظر آفت زدگی معاینه کنید و تعداد توت فرنگی آفت زده از داخل (n2) شمارش کنید.
- مواد خارجی: مواد خارجی موجود در نمونه را تفکیک و توزین نموده و نتیجه توزین را به وزن نمونه مورد بررسی تقسیم و در عدد ۱۰۰ضرب کنید تا درصد مواد خارجی معین شود.
- یکنواختی: توت فرنگی های غیر یکنواخت موجود در نمونه مورد بررسی را جدا کرده و بر تعداد توت فرنگی های نمونه تقسیم و در عدد ۱۰۰ضرب کنید. اگر یکنواختی از ۶درصد تجاوز کند نمونه از نظر استاندارد مردود است.
جدول شماره۳-۱(فرمول درصد آفت زدگی میوه توت فرنگی-روش آزمون)
- نارسی: توت فرنگی های نارس را از لااقل ۸۰۰عدد نمونه مورد بررسی جدا نموده و تعداد آنرا بر تعداد توت فرنگی های موجود در نمونه تقسیم و در عدد ۱۰۰ضرب کنید تا درصد نارسی بدست اید.
- آلودگی: توت فرنگی های آلوده از لااقل ۲۰۰۰ عدد در نمونه مورد بررسی را جدا کرده و تعداد آنرا بر تعداد توت فرنگی های موجود در نمونه تقسیم و در عدد ۱۰۰ضرب کنید تا درصد آلودگی بدست اید.
- لهیدگی: توت فرنگی های لهیده موجود از حداقل ۱۰۰۰عدد عدد در نمونه را تفکیک و شمارش نموده و تعداد آنرا بر تعداد توت فرنگی های موجود در نمونه تقسیم و در عدد ۱۰۰ضرب کنید تا درصد لهیدگی بدست آید.
- صدمات مکانیکی: توت فرنگی های صدمه دیده از لااقل ۱۰۰۰عدد در نمونه را تفکیک و شمارش نموده و تعداد آنرا بر تعداد توت فرنگی های موجود در نمونه تقسیم و در عدد ۱۰۰ضرب کنید تا درصد صدمه دیدگی بدست آید.
۳-۹ هنگام برداشت توت فرنگی باید نکات زیر رعایت شود :
برداشت باید در هوای خنک انجام گیرد ( بهتر است در بامداد برداشت شود .)
برداشت باید در هوای خشک ( بدون بارندگی ) انجام گیرد .
برداشت در هوای نمدار ممکن است سبب پیدایش گندیدگی ( کپک خاکستری ) شود .
فقط میوه‏های رسیده باید برداشت شود .
توت فرنگی‏هایی که برای تازه خوری در نظر گرفته شده‏اند , باید با کاسه گل و دم ( نزدیک به یک سانتی‏متر ) برداشت شوند .
توت فرنگی‏هایی را که برای فرایند در نظر گرفته شده‏اند , می‏توان بدون کاسه گل و دم برداشت کرد .
میوه را باید یک به یک برداشت کرد .
هر میوه برداشت شده را باید بسته به درشتی و ریزی و اندازه رسیدگی در گنجایه جداگانه گذاشت .
میوه‏های برداشت شده را می‏توان در گنجایه‏هایی مانند سبد , سینی یا دیگر گنجایه‏های در خور گذاشت .
برای جلوگیری از آسیب دیدن و آلودگی میوه‏ها باید روی گنجایه‏ها را با پوشش سوارخ‏داری پوشاند .
پهنه بالای توت فرنگی‏هایی که برای تازه خوری در نظر گرفته شده‏اند , باید کمینه ۲ سانتی‏متر پایین‏تر از پهنه بالایی گنجایه آن باشد .
توت فرنگی را باید به گونه‏ای برداشت و بسته‏بندی کرد که به آن فشاری وارد نیاید و خراب نشود
توت فرنگی‏هایی که برای نگهداری در سردخانه در نظر گرفته می‏شوند , باید کامل , سالم , تازه , پاک ( نشسته ,) بدون گندیدگی , بدون آفت زدگی , بدون ژاله , بدون بو یا مزه ناجوری بوده و دارای بسته‏بندی در خور باشند .
چون توت فرنگی زود خراب می‏شود , باید هر چه زودتر پس از برداشت , برای از دست دادن گرمای کشتزار خنک شود . پیش سرد کردن با هوای خنک بهتر است .
بسته‏ها را باید با دقت جابجا کرد و به گونه‏ای روی هم چید که از له شدن بسته‏هایی که در بخش زیرین چیده شده‏اند , جلوگیری گردد و هوا از میان میوه‏ها بگذرد.
برای بهر ‏گیری بیشتر از گنج ( حجم ) انبار , بسته‏ها را باید روی باکس پالت‏ها چیده , سپس این باکس پالت‏ها را تا نزدیک به بلندای انبار روی هم چید .
۳-۱۰-شرایط برداشت توت فرنگی:
هنگام برداشت توت فرنگی باید نکات زیر رعایت شود (استاندارد،۴۰۹۸)
برداشت باید در هوای خنک انجام گیرد ( بهتر است در بامداد برداشت شود .)
برداشت باید در هوای خشک ( بدون بارندگی ) انجام گیرد .
یادآوری : برداشت در هوای نمدار ممکن است سبب پیدایش گندیدگی ( کپک خاکستری ) شود .
فقط میوه‏های رسیده باید برداشت شود .
توت فرنگی‏هایی که برای تازه خوری در نظر گرفته شده‏اند , باید با کاسه گل و دم ( نزدیک به یک سانتی‏متر ) برداشت شوند .
توت فرنگی‏هایی را که برای فرایند در نظر گرفته شده‏اند , می‏توان بدون کاسه گل و دم برداشت کرد .
میوه را باید یک به یک برداشت کرد .
هر میوه برداشت شده را باید بسته به درشتی و ریزی و اندازه رسیدگی در گنجایه جداگانه گذاشت .
میوه‏های برداشت شده را می‏توان در گنجایه‏هایی مانند سبد , سینی یا دیگر گنجایه‏های در خور گذاشت .
برای جلوگیری از آسیب دیدن و آلودگی میوه‏ها باید روی گنجایه‏ها را با پوشش سوارخ‏داری پوشاند .
پهنه بالای توت فرنگی‏هایی که برای تازه خوری در نظر گرفته شده‏اند , باید کمینه ۲ سانتی‏متر پایین‏تر از پهنه بالایی گنجایه آن باشد .


فرم در حال بارگذاری ...

« راهنمای نگارش پایان نامه با موضوع تدوین و الویت بندی استراتژی های ارتقای گردشگری مقصدهای شهری ...راهنمای نگارش مقاله در مورد غنی سازی سیگنال گفتار مبتنی بر روش تفریق طیفی و تجزیه مقادیر منفرد- ... »
 
مداحی های محرم