deployableVm = vm;
break
{
{
return deployableVm
{
شکل ۴-۹: استراتژی توازن بار ]۲۵[.
برای شبیهسازی این الگوریتم از ابزار CloudSim (ابزاری برای شبیهسازی محیطهای ابر) استفاده شده و اثربخشی استقرار (تعداد کل ابزارهای استقرار یافته با توجه به تعداد کل در خواستها) و سودمندی منبع (تعداد سرویس ابزار که زمانبند بتواند روی هر ماشین مجازی مستقر کند) برای دو نوع ابزار کاربردی –که یکی به منابع زیادی نیاز دارد و دیگری منابع کمتر بخواهد- در حالتهای مختلف بررسی شده است. در پایان زمان پاسخ و زمان تکمیل در دو حالت با/بدون تخصیص بر حسب تقاضا برای الگوریتمهای مطرح شده و الگوریتمهای قدیمی زمانبندی بررسی شده است. در تخصیص منبع یک موضوع مهم این است که منابع به ترکیبی از ابزارها بهگونه ای تخصیص یابند که SLA همه آنها رعایت شود. در ]۲۶[ یک مدل کارایی برای تعیین حداقل تعداد سرور مورد نیاز برای دو کلاس کار[۲۴] استفاده شده است.
دو استراتژی تخصیص مشترک۲ (سرورها بوسیله کلاس کار به اشتراک گذاشته میشوند) و تخصیص اختصاصی۳ (به هر کلاس کار تعداد ثابتی سرور تخصیص داده می شود) و زمانبندیهایی مثل اول ورودی اول خروجی۴ مطرح شده اند. SLA بوسیله رابطه زیر تعریف شده است. ≤x]<yزمان پاسخ[ که در آن x یک مقدار آستانه و y احتمال هدف است. برای زمانبندیFCFS نتایج توزیع زمان پاسخ برای توسعه یک الگوریتم هیورستیک که مشخصکننده یک الگوریتم تخصیص مثل DA یا SA است استفاده شده است. فرض شده msi کوچکترین تعداد سرور مورد نیاز در SA برای رعایت SLA است. msi از الگوریتم ۱ در شکل ۴-۱۰ بدست می آید. هدف در ]۲۶[ ارائه الگوریتمی است که مشخص کند SA بهتر است یا DA. شرح الگوریتم هیورستیک ارائه شده در ]۲۶[ در ادامه آورده شده است. ابتدا وابستگی به استراتژی تخصیص بهتر روی SLAi بوسیله یک معیار که تفاوت آنها را نشان میدهد حذف شده است، سپس برای یک متد داده شده برای معیار تفاوت، وابستگی استراتژی بهتر برای نرخ ورودی λ۱ و λ۲ تشخیص داده شده است. نتایج برای توسعه یک الگوریتم هیورستیک که استراتژی بهتر را مشخص می کند استفاده شده است. فرض شده است (G(SLA)=1/k∫k0 m(x,SLA)dx) میانگین تعداد سرور مورد نیاز برای رعایت SLA با توجه به رنج λ مطرح شده است که در آن K=40. G(SLA) می تواند به صورت عددی محاسبه شود. یک معیار به نام “تمایز SLA” بین SLA1 و SLA2 که با D نمایش داده شده تعریف شده است: D=|G(SLA1)- G(SLA2)|. سپس نتایجی که تاثیر D و iλ برروی معیارهای SA و DA را نشان می دهند ارائه شده است. الگوریتم از یک جدول عامل برای ثبت رابطه تمایز SLA و α استفاده کرده است.
Algorithm 1
{ Input:
б //Arrival rate
µ //Service rate
SLA (x,y) //level agreement
Output: m //Minimum number of Servers required
M=[б/µ+۱]
while f(x)<y
m++
return m
}
شکل ۴-۱۰: الگوریتم تعیین حداقل تعداد سرور مورد نیاز ]۲۵[.
یک مثال از این جدول در جدول ۴-۱ آمده است که در آن تمایز SLA به پنج فاصله (دسته) تقسیم شده است. یک α برای هر فاصلهای تعریف شده است. این مقدار از قبل تعیینشده میانگین α برای تمایز SLA در فواصل است. الگوریتم ارائه شده در شکل ۴-۱۱ آمده است. ابتدا G(SLA) با بهره گرفتن از رابطه ذکر شده در بالا محاسبه شده است. این مقادیر برای محاسبه D استفاده میشوند. α متناظر با D از جدول عامل بدست می آید. اگر اشتراک λ۲) و (λ۱ زیر خط مشخص شده بوسیله α باشد DA استراتژی بهتری است، در غیر این صورت SA بهتر است، در انتها نیز ارزیابی روش ارائه شده صورت گرفته است.
جدول ۴-۱: رابطه بینD و آلفا ]۲۶[.
SLA تمایز
(درجه) α عامل
[۰, ۳۰)
۰
[۳۰, ۶۲)
۲۲
[۶۲, ۷۸)
۵۲
فرم در حال بارگذاری ...