وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پروژه های پژوهشی در مورد ارزیابی و شناسایی مخاطرات فرآیندی واحد Utility- فایل ۱۵

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی
 

۵/۰

 

برای طراحی در مرحله اولیه
دانلود پایان نامه

 

 

 

F: زمان مرور یک گره همراه با کامپیوتر و نرم‌افزار مناسب که میزان آن برابر ۲/۲ می‌باشد.
E: بازدهی مرور فرایند بین ۴۵/۰ تا ۱ قرار می‌گیرد و از رابطه (۲-۲) بدست آید:
(۲-۲)
مقادیر متغیرهای E1 تا E7 در جدل شماره ۲-۹ آورده شده است:
جدول ۲-۹- مقادیر متغیرهای E1 تا E7 موجود در معادله[۱۳]

 

 

اگر آنگاه ، در غیر اینصورت

 

 

 

اگر طراحی کامل نشده باشد، ، در غیر اینصورت

 

 

 

اگر تیم بی‌تجربه باشد، ، در غیر اینصورت

 

 

 

اگر رهبر تیم موثر نباشد، ، در غیر اینصورت

 

 

 

اگر انگلیسی زبان دوم اعضای تیم باشد، ، در غیر اینصورت

 

 

 

اگر اعضای تیم کمتر از چهار نفر و بیشتر از هشت نفر باشند، در غیر اینصورت

 

 

 

اگر دستگاه تکراری وجود داشته باشد، ، در غیر اینصورت

 

 

 

۲-۱۰- معایب عمده روش HAZOP
این روش در عین حال که فواید و مزایای بسیار زیادی دارد و شدیداً مورد توجه قرار گرفته دو عیب بزرگ نیز دارد که کارکردن با آن را مشکل نموده است:
بسیار پیچیده است: اگر قسمت مورد مطالعه بخش وسیعی از کارخانه باشد کار به علت ریز بودن بررسی‌ها بسیار پیچیده شده و اعضاء تیم را سر درگم می کند.
بسیار وقت‌گیر است: این روش در عین دقیق بودن وقت زیادی برای بررسی‌های دقیق می‌طلبد که در عمل کردن با آن را پیچیده‌تر می کند
۲-۱۱- ماتریس ریسک
همان‌طور که در فصل اول گفته شد ریسک تابعی از احتمال و شدت حادثه ناخوشایند می‌باشد. در بررسی کیفی ریسک برای هر مخاطره مشخص، میزان احتمال و شدت حادثه تخمین زده خواهد شد. شدت حادثه شامل آسیب وارده به انسان، تخریب محیط زیست، خسارت وارده به دستگاه گران‌قیمت یا تخریب شهرت کارخانه می‌باشد. در جدول ۲-۱۰، نمونه‌ای از طبقه‌بندی کیفی تعاریف شدت ارائه شده است. احتمال حوادث براساس نتایج آماری و داوری‌ها به‌دست می‌آید. در جدول ۲-۱۱، نمونه‌ای از بررسی احتمال حوادث نشان داده شده است. جهت تخمین کیفیت ریسک از نمودار احتمال و شدت مربوط به ماتریس ریسک استفاده می‌نماییم. طبق شکل ۲-۳، شدت بر روی محور افقی و احتمال بر روی محور عمودی نشان داده شده است. پارامتر‌ها یا اعداد به احتمال و شدت کیفی نسبت داده شده و بیانگر ترتیب صعودی و نزولی آنها می‌باشند. آرایه‌های درون ماتریس کیفی بوده و ارزش ریسک را نشان می‌دهد و مرتبه ماتریس نیز به تعداد تعاریف احتمال و شدت بستگی دارد. به طور مثال شکل ۲-۳، مربوط به یک ماتریس ۴ در ۴ می‌باشد. لازم به ذکر است که مرتبه ماتریس با دقت آن ارتباط مستقیم دارد در صورتی که از چند ماتریس ریسک استفاده نماییم در نهایت ماکزیمم ارزش ریسک را گزارش خواهیم کرد. البته آرایه‌های درون ماتریس ریسک را نیز باید تعریف کنیم. جدول ۲-۱۲، تعاریف آرایه‌های ماتریس ریسک شکل ۲-۳ را نشان می‌دهد[۲۰و۲۲].
شکل ۲-۳- ماتریس ریسک
جدول ۲-۱۰- تعاریف کیفی شدت جهت آسیب وارده به انسان[۲۸]

 

 

حادثه منجر به مرگ

 

E


فرم در حال بارگذاری ...

« مطالب پژوهشی درباره : بخش بندی کاربران بانکداری بر اساس فناوری های جدید (موبایل بانک) بر مبنای ...تحقیقات انجام شده با موضوع : بررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفه‌ای ... »