وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پژوهش های انجام شده درباره بررسی رابطه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی با انگیزش کارکنان دانشگاه جامع ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۶/۳۹

 

 

 

۳

 

۴۱ تا ۵۰ سال

 

۱۵

 

۳/۲۸

 

 

 

۴

 

۵۱ به بالاتر

 

۴

 

۵/۷

 

 

 

نمودار (۴-۴): توزیع فراوانی پاسخ دهندگان بر حسب سن
۴-۲- بررسی توصیفی سؤالات و مؤلفه های پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی و انگیزش کارکنان
در این قسمت توصیف آماری( میانگین، فراوانی، درصد و …) پرسشنامه های عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی و انگیزش کارکنان در قالب جداول، مورد بررسی قرار گرفته است.
در تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده و تبدیل پاسخ های کیفی به مقادیر کمی از روش وزن دهی (ارزش گذاری) استفاده خواهد شد. بدین صورت که با محاسبه میانگین مربوط به هر سوال امتیاز هر یک از سوالات مشخص می گردد. همان گونه که در فرمول زیر مشخص می باشد با تعیین فراوانی پاسخ های مربوط به هر گزینه و تعیین امتیاز مربوط به آن گزینه امتیاز هر یک از سوالات مشخص می گردد.
حاصل جمع (امتیاز هر سطح× فراوانی مربوط به آن) = امتیاز هر سوال
تعداد پاسخ دهندگان به سوال
جهت تعیین طیف مطلوبیت برای هر سوال این گونه عمل شده است: از آنجا که هم پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی و انگیزش کارکنان دارای طیف ۵ گزینه‌ای می باشد و همچنین از آنجا که میانگین هیچ سوالی نمی تواند کمتر از ۱ باشد ،فاصله بین اعداد ۵ به سه قسمت مساوی تقسیم می شود. بنابراین برای پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی و انگیزش کارکنان فاصله طیف مطلوبیت ۳۳/۱ بدست آمد. پس از محاسبه امتیاز مربوط به هر سوال، معین می کنیم که امتیازات مورد نظر در کدام قسمت پیوستار زیر قرار می گیرد.
پایان نامه
الف) پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی
مطلوب نسبتاً مطلوب نامطلوب
۵ ۶۶/۳ ۳۳/۲ ۱
ب) پرسشنامه انگیزش کارکنان
مطلوب نسبتاً مطلوب نامطلوب
۵ ۶۶/۳ ۳۳/۲ ۱
برای پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی چنانچه امتیاز سوال بین ۱ تا ۳۳/۲ باشد وضعیت نامطلوب، چنانچه امتیاز سوال مورد نظر بین ۳۴/۲ تا ۶۶/۳ بدست آید وضعیت آن نسبتاً مطلوب و چنانچه امتیاز سوال مورد نظر بین ۶۷/۳ تا ۵ بدست آید وضعیت مطلوب ارزیابی می گردد. در مورد پرسشنامه انگیزش کارکنان که دارای ۵ گزینه می باشد و طیف نمرات آن از ۱ تا ۵ می باشد، چنانچه امتیاز سوال بین ۱ تا ۳۳/۲ باشد وضعیت نامطلوب، چنانچه امتیاز سوال مورد نظر بین ۳۴/۲ تا ۶۶/۳ بدست آید وضعیت آن نسبتاً مطلوب و چنانچه امتیاز سوال مورد نظر بین ۶۷/۳ تا ۵ بدست آید، وضعیت مطلوب ارزیابی می گردد.
۴-۲-۱ توصیف آماری پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی
پرسشنامه عدالت سازمانی بر مبنای مدیریت اسلامی از ۳ مؤلفه و ۱۸ سوال تشکیل شده است که فراوانی ودرصد هر یک از سوالات و میانگین مربوط به هر مولفه در ادامه ارائه شده است. جهت محاسبه میانگین سؤالات، ابتدا ارزش عددی هر کدام از گزینه ها (کاملاً موافق= ۵؛ موافق= ۴؛ تا حدی= ۳؛ مخالف= ۲؛ کاملاً مخالف= ۱) در تمامی نمونه ها جمع زده و سپس بر تعداد سؤالات تقسیم شده است. و جهت قضاوت در مورد مطلوبیت مؤلفه ها، با توجه به اینکه میانگین ها بر اساس طیف لیکرت از ۱ تا ۵ گزارش شده است، بر اساس طیف بازرگان و همکاران (۱۳۸۶) عمل شده است.
جدول (۴-۵): طیف بازرگان و همکاران

 

 

استاندارد

 

۱ تا ۳۳/۲

 

۳۴/۲ تا ۶۶/۳

 

۶۷/۳ تا ۵

 

 

 

نا مطلوب

 

نسبتاً مطلوب

 

مطلوب

 

 


فرم در حال بارگذاری ...

« پژوهش های کارشناسی ارشد با موضوع ارتباط سنجی ارگونومی ، فرسودگی شغلی و نگرش حرفه ای معلمان ...بررسی تجارت الکترونیک از دیدگاه فقه امامیه وحقوق بین الملل- ... »
 
مداحی های محرم