وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پژوهش های کارشناسی ارشد درباره ارزیابی مقایسه ای ضریب پایداری جنبه های مختلف اقلام تعهدی ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۳- جمله خطاها در مشاهدات مختلف ناهمبسته می‌باشد.  : اگر این فرض نقض شود با مسئله‌ای موسوم به خودهمبستگی مواجه خواهیم بود. بطور کلی هرگاه جمله خطاها از نظم خاصی پیروی کنند فرض ناهمبسته بودن جمله خطاها نقض شده، خودهمبستگی مثبت، منفی یا تلفیقی از خودهمبستگی مثبت و منفی را خواهیم داشت.
۴- واریانس جمله خطاها همگی برابرعدد ثابتی مانند  هستند: هرگاه فرض اخیر نقض شود با مسئله‌ای موسوم به نا برابری واریانس‌ها مواجه خواهیم بود.
۵- جمله خطاها مستقل از متغیر مستقل می‌باشد: در صورت نقض این فرض، مطالعه دقیق اثرات x بر روی y امکان‌پذیر نخواهد بود.
فرض دیگر که فقط مختص مدل رگرسیون چندمتغیره است، آن است که باید تعداد مشاهدات بر تعداد پارامترها فزونی داشته باشد و بین متغیرهای مستقل رابطه خطی کامل وجود نداشته باشد. این فرض شرط لازم برای حصول جواب معادلات نرمال وبرآوردضرایب رگرسیون چندمتغیره است(مومنی و قیومی،۱۳۸۹).
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
۳-۹-۹) آزمون معنی‌دار برای معادله رگرسیون
در یک معادله رگرسیون چندگانه، چنانچه هیچ‌گونه رابطه‌ای میان متغیر وابسته و متغیرهای مستقل وجود نداشته باشد، باید تمامی ضرایب متغیرهای مستقل در معادله، مساوی صفر باشند. بدین ترتیب، می‌توانیم معنادار بودن معادله رگرسیون را آزمون کنیم. این کار با بهره گرفتن از آماره F صورت می‌گیرد. چنانچه در سطح اطمینان ۹۵% آماره F محاسبه شده از معادله رگرسیون کوچکتر از مقدار F بدست آمده از جدول باشد در این صورت معادله رگرسیون معنادار خواهد بود.
۳-۹-۱۰) آزمون معنی‌دار بودن ضرایب
هدف از انجام آزمون معنادار بودن رگرسیون آن است که مشخص شود آیا در سطح اطمینان مورد نظر ضرایب محاسبه شده مخالف صفر می‌باشد یا خیر.
برای آزمون این فرضیه‌ها از آماره t استفاده می‌شود. اگر در سطح اطمینان ۹۵% آماره بدست آمده از آزمون، کوچک تر از t بدست آمده از جدول با همان درجه آزادی باشد، در این صورت ضرایب مدل رگرسیون مخالف صفر می‌باشد.
فصل چهارم:
تحلیل داده ها و یافته ها
۴-۱) مقدمه
در این فصل با بهره گرفتن از داده های گردآوری شده از نمونه آماری پژوهش، فرضیه های پژوهش مورد آزمون قرار می گیرند.در ابتدا به منظور کسب شناخت بیشتر درباره جامعه آماری، داده های پژوهش و متغیرهای مورد مطالعه، در قالب آمار توصیفی ارائه می گردد. سپس بر اساس طبقه بندی صورت گرفته درباره فرضیه های پژوهش ، به تشریح آزمون فرضیه ها و تجزیه و واکاوی آن ها پرداخته تا یافته آنها دست آید.
۴-۲) آمار توصیفی متغیرهای پژوهش
خلاصه وضعیت آمار توصیفی مربوط به متغیرهای پژوهش پس از غربالگری و حذف داده‏های پرت به کمک نرم افزار SPSS در نگاره ۴-۱ ارائه شده است. تعداد مشاهدات ۷۲۰ سال شرکت می باشد که از ترکیب داده های ۱۲۰ شرکت به عنوان نمونه آماری در ۶ سال(سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۱) به عنوان دوره آزمون تشکیل شده است. باید توجه داشت که دوره پژوهش ، ۷ ساله و از ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۱ می باشد و داده های شرکتهای نمونه آماری برای دوره مذکور گرداوری شده است. ولی با توجه به اینکه جهت محاسبه برخی از متغیرها، داده های دوره t-1 نیز موردنیاز می باشد؛ دوره آزمون از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۱ موردنظر قرار گرفته است.
جدول ۴-۱ آمار توصیفی متغیرهای پژوهش

 

متغیر مشاهدات میانگین انحراف معیار کمترین بیشترین چولگی کشیدگی
بازده دارایی ها
(ROA)
۷۲۰ ۱۱۱۴/۰ ۱۲۳۸/۰ ۲۸۸۵/۰- ۶۲۰۳/۰ ۷۰۳/۰ ۹۹۱/۴
بازده سهام
(RET)
۷۲۰ ۲۳۶۷/۰ ۶۶۲۸/۰ ۷۴۳۶/۰- ۸۳۱۳/۵ ۲۵۱/۳


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود فایل های پایان نامه درباره : تحلیل فرهنگ سازمانی ورابطه آن با اخلاق حرفه ای معلمان- فایل ۱۱تأثیر مشخصات ساختمانی فرش دستباف( نوع گره، جنس نخ چله ... »
 
مداحی های محرم