وبلاگ

توضیح وبلاگ من

یکپارچه سازی زنجیره تأمین و جهت گیری بازار و اثرات ...

 
تاریخ: 04-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

مهندسی مجدد فرآیندهای تجاری

 

 

 

سازمان

 

سلسله مراتبی

 

شبکه ­های افقی

 

تجزیه و تحلیل سازمانی

 

 

 

منابع انسانی

 

انفرادی و بدون شراکت

 

تیمی، شراکتی و بااتحاد

 

توانمندسازی نیروی انسانی

 

 

 

منابع مالی

 

بی­ثبات، غیراستاندارد، عدم یکپارچگی با عملیات دیگر

 

کیفیت بالا، دسترسی کامل، عملیات/اطلاعات/سیستم­های استاندارد، یکپارچه با عملیات

 

مهندسی مجدد فرایند مالی، سیستم­ها، استانداردسازی اطلاعات

 

 

 

اطلاعات

 

غیراستاندارد، دور از دسترس، عدم به روزآوری، ناامن

 

شراکتی، استاندارد، در دسترس، دقیق، دوره­ای دقیق

 

استانداردهای اطلاعات و مدیریت اطلاعات

 

 

 

سیستم­های اطلاعاتی

 

مجزا از هم(خود ایستا)

 

رایج، باز، یکپارچه

 

معماری و استانداردها

 

 

 

اموال فیزیکی

 

انعطاف­پذیر

 

انعطاف­پذیر، سودآور، درست به موقع (JIT)

 

اصول زیرساختار

 

 

 

(منبع، غضنفری و فتح­اله، ۱۳۸۹، ص ۱۳۳)
همان طور که در جدول (۲-۱) مشخص است، بسیاری از سازمان­ها در حال حاضر غیریکپارچه می­باشند. در این حالت واحدهای مختلف سازمان هماهنگی لازم را جهت نیل به اهداف سازمان ندارد و انعطاف­پذیری سازمان جهت رویارویی با تحولات جدید و همراهی با شرایط نوین کسب و کار پایین می­باشد. اما در سازمان­های یکپارچه، بخش­های مختلف هماهنگ با یکدیگر فعالیت می­ کنند. از آنجا که مقوله یکپارچگی، کل سازمان را در بر می­گیرد، بنابراین اجزا مختلف نیز، باید در سازمان یکپارچه و هماهنگ گردند (غضنفری و فتح­اله، ۱۳۸۹، ص ۱۳۲).
پایان نامه - مقاله - پروژه
۲-۶- درجات مختلف یکپارچه­سازی
به طور کلی می­توان چهار درجه مختلف را برای یکپارچه­سازی در نظر گرفت. هر درجه، ابعاد، پیچیدگی­ها تعاریف و وجوه خاص خود را داشته و می ­تواند برای هر یک از شرایط و حالات خاص سازمان در نظر گرفته شود. درک اینکه سازمان در چه درجه­ای از یکپارچگی قرار دارد و یا این که چه درجه­ای از یکپارچگی برای آن مناسب است، بسیار مهم می­باشد. چهار درجه یکپارچه­سازی عبارتند از:
الف) یکپارچگی ارتباطی
این درجه ابتدایی­ترین درجه یکپارچگی بوده و اساس و زیربنای دیگر درجات یکپارچگی است. اساس این وضعیت ایجاد ارتباط بین تجهیزات و تکنولوژی­های مختلف برای کار با یکدیگر است. این مرحله شامل اشتراک تجهیزات فنی، برقراری امکان انتقال اطلاعات و ایجاد مسیرهای ارتباطی بین اجزای مختلف است.
ب) یکپارچگی عملیاتی
این وضعت به قابلیت کار کردن دو یا چند سیستم، برنامه و یا تکنولوژی با یکدیگر اطلاق می­ شود، به نحوی که از قابلیت ­های هر دو تکنولوژی و سیستم استفاده شود. بسیاری از عرضه­کنندگان راه­حل­ها و تولیدکنندگان سیستم­ها، محصولاتشان را برای استفاده در این وضعیت ارائه می­ کنند، به طوری که سیستم­های آنها با پایگاه­های داده و سیستم­های دیگر مرتبط می­گردند.
ج) یکپارچگی مفهومی
در زمینه یکپارچه­سازی، بسیاری از تلاش­ها به سمت پیاده­سازی سیستم­های مدیریت پایگاه داده معطوف شده ­اند، در این وضعیت اجزاء داده، اصطلاحات و تعاریف و مفاهیم داده ­ها به خوبی مشخص و بهینه می­شوند. در اینجا تأکید بر کاهش خطاهای انسانی حین ایجاد، ثبت و بازیابی داده ­ها از طریق ایجاد استانداردها و فرمت­های مشخص داده ­ها است. برای نیل به یکپارچگی معنایی، تنها پیاده­سازی سیستم­های مدیریت پایگاه داده کافی نیست، بلکه باید داده ­ها، مشخصات و استانداردهای آنها به روشنی برای کاربر تعریف شده و مشخص باشد.


فرم در حال بارگذاری ...

« تحقیقات انجام شده درباره : کتاب شناسی دستور زبان فارسی دوره معاصر- فایل ۷۹پژوهش های پیشین در مورد اثبات امامت حضرت علی از نظر حدیث منزلت با تأکید ... »
 
مداحی های محرم