وبلاگ

توضیح وبلاگ من

ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی در مورد بررسی جامعه شناختی مهارت های اجتماعی و ارتباطی مؤثر بر بازدارندگی رفتارهای پرخطر ...

 
تاریخ: 05-08-00
نویسنده: فاطمه کرمانی

۵

 

۷۰/۰

 

 

 

تمایل و اقدام به خودکشی

 

۵

 

۸۴/۰

 

 

 

مصرف سیگار و قلیان

 

۵

 

۷۶/۰

 

 

 

مصرف الکل و مواد مخدر

 

۷

 

۷۷/۰

 

 

 

رفتارهای جنسی

 

۷

 

۷۴/۰

 

 

 

رفتارهای فضای مجازی

 

۶

 

۷۷/۰

 

 

 

رفتارهای پرخطر(کل)

 

۴۰

 

۹۱/۰

 

 

 

۴-۹- روش های تجزیه و تحلیل داده ها
پس از جمع آوری داده ها، اطلاعات بدست آمده با کمک نرم افزار کامپیوتری SPSS تجزیه و تحلیل می­ شود. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی صورت می­­گیرد. در سطح توصیفی از جداول توزیع فراوانی استفاده می شود، ضمن اینکه در سطح آمار استنباطی از آزمون های آماری مانند ضریب همبستگی پیرسون[۴۵۴]، تحلیل واریانس[۴۵۵]، رگرسیون چند متغیره[۴۵۶] و تحلیل مسیر[۴۵۷] استفاده می شود.
فصل پنجم
تجزیه و تحلیل داده ­ها
۵-۱- مقدمه
تجزیه و تحلیل یافته­ ها، یکی از مراحل اساسی هر تحقیقی می­باشد. تحلیل داده ­ها شامل عملیات متعددی از جمله، شرح و آماده ­سازی داده ­های لازم برای آزمون فرضیه ­ها، تحلیل روابط میان متغیرها و مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایج مورد انتظار می­باشد(کیوی و کامپنهود[۴۵۸]، ۱۳۷۰). در این تحقیق اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه جمع­آوری شد و پس از مرحله کدگذاری(سؤالات باز)، داده ­ها وارد نرم افزار SPSS گردید و با بهره گرفتن از آماره­ های مناسب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته­های به دست آمده در دو بخش توصیفی و استنباطی ارائه می­گردد. در بخش توصیفی، فراوانی متغیرهای مستقل و زمینه­ای و متغیر وابسته در قالب جداول آماری ارائه می­ شود و در بخش استنباطی نیز روابط بین متغیرهای مستقل و وابسته مورد تحلیل قرار می­گیرد.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۵-۲- داده ­های توصیفی
آمار توصیفی آماری است که الگوی پاسخ­های افراد را تلخیص ­می­ کند(دواس، ۱۳۸۵: ۱۳۷). در این بخش به توصیف داده ­ها از طریق فراوانی و درصد آنها پرداخته می شود. لازم به یادآوری است که برای رتبه­ای کردن متغیرهای فاصله­ای، با در نظر گرفتن دامنه و حد پایین و بالای نمره به دست آمده، عدد دامنه را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده، از پایین­ترین نمره تا یک سوم نمره دامنه را پایین(کم)، یک سوم میانی را متوسط و یک سوم آخر را بالا(زیاد) در نظر گرفتیم. به طور مثال اگر نمره پایین ۶۰، نمره بالا ۱۵۰ و دامنه نیز ۹۰ باشد، با توجه به این که اگر ۹۰ را بر ۳ تقسیم کنیم عدد ۳۰ به دست می ­آید، از نمره ۶۰ تا ۹۰ شامل رده پایین(کم)، از ۹۱ تا ۱۲۰ شامل رده متوسط و از ۱۲۱ تا ۱۵۰ نیز رده بالا(زیاد) به حساب می­آیند.
ابتدا به توصیف متغیرهای زمینه­ای، متغیرهای برگرفته از کنترل اجتماعی و همنشینی افتراقی، مؤلفه­ های رفتارهای پرخطر و مهارت­ های اجتماعی و ارتباطی در قالب جداول دوبعدی پرداخته می شود، سپس متغیرهای زمینه­ای، متغیرهای برگرفته از کنترل اجتماعی و همنشینی افتراقی و رفتارهای پرخطر را توصیف نموده، بعد از آن مؤلفه­ های مهارت­ های اجتماعی و ارتباطی و رفتارهای پرخطر در قالب جداول دو بعدی ارائه می­ شود.
جدول ۱-۲-۵- نشان می دهد که ۹ درصد از افراد مورد مطالعه دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی کم، ۷/۶۸ درصد دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی متوسط و ۳/۲۲ درصد دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی زیاد می باشند. ۳/۳۱ درصد از پاسخگویان در گروه سنی ۱۵-۱۹ ساله، ۴۶ درصد در گروه سنی ۲۰-۲۴ ساله و ۷/۲۲ درصد در گروه سنی ۲۵-۲۹ ساله قرار دارند. در بین افراد واقع در گروه سنی ۱۵-۱۹ ساله، ۱۷ درصد، در بین افراد واقع در گروه سنی ۲۰-۲۴ ساله، ۲/۷ درصد و در بین افراد واقع در گروه سنی ۲۵-۲۹ ساله، ۵/۱ درصد دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی کم هستند. در بین افراد واقع در گروه سنی ۱۵-۱۹ ساله،۴/۵۶ درصد، در بین افراد واقع در گروه سنی ۲۰-۲۴ ساله، ۹/۷۳ درصد و در بین افراد واقع در گروه سنی ۲۵-۲۹ ساله، ۷۵ درصد دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی متوسط هستند. در بین افراد واقع در گروه سنی ۱۵-۱۹ ساله، ۶/۲۶ درصد، در بین افراد واقع در گروه سنی ۲۰-۲۴ ساله، ۸/۱۸ درصد و در بین افراد واقع در گروه سنی ۲۵-۲۹ ساله، ۵/۲۳ درصد دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی زیاد می باشند. داده های جدول نشان می­ دهند بیشتر پاسخگویان دارای مهارت های اجتماعی و ارتباطی در سطح متوسط هستند.
جدول شماره ۱-۲-۵: توزیع فراوانی افراد مورد مطالعه براساس سن و میزان مهارت­ های اجتماعی و ارتباطی


فرم در حال بارگذاری ...

« طرح های پژوهشی انجام شده درباره پایان نامه_۳طرح های پژوهشی انجام شده درباره بررسی حقوقی مدیریت ریسک در معاملات تجارت الکترونیک- فایل ۹ »